Allt till salu inom "jämthund"

Sortering:
Västerås
1 månader

Superfin Lajka valp (VSL)....

7 000 kr
Blocket.se
Berg
2 månader

JEMBY - Hundkoja, olika sto...

1 095 kr
Blocket.se
Motala
3 månader

Hundbur i aluminium

1 200 kr
Blocket.se
Västerås
4 månader

Mini Amerikans Shepherd/Jäm...

15 000 kr
Blocket.se
Ragunda
4 månader

Hundbur dubbel Robust

2 000 kr
Blocket.se
Butik Östergötlands län
14 år

Jakt och jägarliv: Älgjakt

Hyrahyra.se
Butik Uppsala
14 år

Löshundsjakt i norr

Hyrahyra.se
Butik

Jämten 2022 Jakt och Natur

311 kr
NYTT Book Outlet

Tidigare annonser till salu

Älgklövar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan, Jag är på jakt efter 4-5 älgklövar. Jag har skaffat mig en jämthund som behöver tränas och det är väldigt svårt utan någon klöv. Jag har sökt men inte hittat någon som har på nära håll så nu är det upp till er om någon vill avvara något sådant. Antar att någon jägare runt om i sverige har några. Jag kan betala frakten om ni måste skicka dem. MVH:Emil Erixon
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalix

Jämthund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nalle är till salu igen pga oseriös köpare,han är en av sju valpar och har hunnit bli 12 veckor. Han är en underbar valp,han är koppel tränad, nästan rumsren och har varit på många små skogspromenader och är väldigt social ,han är också van att åka bil.Han blev veterinär besiktad,vaccinerad och chipmärkt när han var 8 veckor.Nalle är registrerad i skk med reg nr SE26521/2011 där kan ni också se på stamtavlan.Säljes bara till seriösa jägare.Skulle själv behållt han men har redan mamman och en syster till han.
7 000 kr
Blocket.se

Önskar hyra boende i Rundvik, Lögdeå eller Mo

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag letar efter ett boende i trakterna av Rundvik, Lögdeå, Mo eller Aspeå. Jag vill gärna hyra ett mindre hus eller en lägenhet på markplan. Med mig flyttar min jämthund in. I övrigt är jag en rökfri och ordningsam person med fastanställning vid Rundvikssågverk. Jag önskar tillgång till boendet i mitten av Aug, men som allra senast måste jag ha tillgång till boendet 25 September.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Jämthund tik

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jämthundstik på 3,5 år som det är skjutet älg för säljes till jägare. Har ej jagat förra säsongen pga tidsbrist, anmäld till vildsvinskurs i Boda 21/9, platsen kan övertas av köparen. Helsyskon som det är skjutet en hel del för, både älg och gris, och som även ställer björn. Friröntgad med B på höfterna och ögonlyst ua Utställd med bra kritik. Säljes då vi inte kan ge henne den tiden i skogen som vi tycker hon ska ha.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Östersund

Jämthund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Eftersom vår tik ej kom överens med sina nya ägares katter så fick hon komma hem igen . Därför söker hon nu ett nytt hem. Hon är 4 år gammal och räcker inte riktigt till som jakt hund , men hon letar gärna upp älg och rakar iväg dom ca: 200 meter innan hon kommer tillbaka,därför ser jag henne mest som sällskaps hund.Ni som är intresserade ,skriv ett mail och berätta lite om hur hon kommer att få det hos er så ringer jag upp er som är intressanta
500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj