Quantcast
Till salu inom: ”

tollare bordercollie valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mamman är hälften Bordercollie och hälften Wachtelhund, pappan är renrasig Tollare. De är båda härliga familjehundar. Valparna kommer att bli lättlärda och arbetsvilliga hundar och de kräver i gengäld lite mer än bara promenader. Föräldrarna har bland annat tränat viltspår, apportering och lydnad. Endast en tik finns kvar. Hon är den som mest liknar mamman, därför kallar vi henne för Lillemor (eller Moa) Hon åtta veckor den 5 november och är nu redo att flytta hemifrån. Hon är veterinärbesiktad, vaccinerad, chipmärkt och registrerad i jordbruksverket. I priset ingår ett par valpträffar under första året då man har möjlighet att träffa kullsyskon och prova på olika sätt att aktivera hunden.
Vi har en valp kvar av våran kull från den 17/7 2012. Han är 8v nu och ska få lämna hemmet om 1-2v. Mamman är våran bordercollie/lapphund blandras och pappan är en renrasig toller retriever som vunnit många utställningar och tävlingar. Båda är mycket fina, sociala och lättlärda hundar. Bilder på föräldrarna finns med i annonsen. Valparna har fått mycket kärlek, spel, social träning och bra hälsovård under tiden hos oss. Dem är vaccinerade, avmaskade, chippade, veterinärbesiktade och har ett eget pass. Om du är intresserad av att ha en väldigt människovänlig liten valp och gillar att vara ute i naturen och aktivera dig med honom ring gärna till mig!
Den 31:a maj föddes tio fina valpar. Nu är det två stycken som inte har hittat hem ännu så om ni vill ha en pigg, trevlig hund att utöka familjen med så har ni chansen nu. Vi är snälla, barnvänliga, rumsrena och riktigt trevliga att umgås med. Vi är vaccinerade, avmaskade, chippade, besiktigade u.a. den 25 juli. Mamma är korsning med bl.a. Bordercollie, labrador, springerspaniel, tysk jaktterrier och har både tränat och tävlat en del agility. Pappa är blandning bordercollie/tollare. Jag med prickig nos heter Selma och jag som är svart heter Svante. Om ni tycker vi verkar intressanta så hör av er till Maria Egberg-Holm, 0738-119684
Väldigt tillgivna valpar i kull om tre. 75% Border, 25% Tollare. Mamman 100% Bordercollie, Pappan 50% border, 50% tollare. 1 hane, 1 hona till salu. Leveransklara 27/9. Vill komma till aktiva hem, gärna "på landet" men inget krav. Vid leverans är de vaccinerade, chipmärkta och veterinärbesiktade. Regelbundet avmaskade.