Quantcast
Till salu inom: ”

jästank säljes

Tidigare annonser till salu

Nu lägger vi ner vår bryggeri och säljer 2st rostfriatankar med doppvärmare 9kwh ca 300liter 1st rostfri mäsktank ca 300liter med hålad falsk botten Rostfri jästank 2st 3meter långa rostfia bänkar med blandare och länga djupa hoar 1st kylrum.ca 2x1,5 meter med utvändigt monterad kyl anläggning 1st kyl limpa 1st pump m.m se bilder Iköps pris och pris ide ca 65000 för allt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mikrobryggeri som passar bra till en riktig ölentusiast, värdshus eller mindre verksamhet. Bryggeriet består av två bryggkärl varav en är ett 120 liters kärl för uppvärmning och kokning av mäsken och den andra är på 100 liter för silning av mäsken och whirlpooling av vörten. 2 st pumpar med rostfria komponenter, 100 liter jästank. Lagringshylla i rostfritt stål till 360 liter öl. 2 st 100-liters tankar för lagring. 1 st 120-liters varmvattenberedare med termostat. 1 st 70-liters varmvattenberedare med pump för rengöring av hela systemet. Diverse småsaker för bryggning, Monstermill kvarn, 100-tals flaskor med patentkork m.m. Säljes komplett.
Nu säljer jag mina cylinderkoniska 1000 liters jästankar (1300 liter inkl headspace) som används i mitt bryggeri. De är utrustade med kylslinga, CIP kula, "jäsrör",termometer, två butterflykranar samt en provkran. Båda är genomgångna och i dagsläget i fullt bruk. Ska klara 2 bars tryck. Bredd:100cm höjd:275cm Finns ett par skönhetsfel på ytterplåten efter en mindre begåvad transportfirmas hantering men inget som är väsentligt för produktens välbefinnande. En av tankarna är för tillfället "strippad på sin ytterplåt för byte av isolering. Både ytterplåt och ny isolering medföljer självklart vid köp. Punkta tillbaka plåten eller lägg kanalplast runt som nytt skydd. Dessa tankar är perfekta för er som har bryggeri eller tillverkar vegetabiliska oljor eller biodiesel. Då jag själv vet hur svårt det är att få tag på kylbara cylinderkoniska tankar för ett vettigt pris i Sverige räknar jag med att dessa tankar kommer säljas i ett huj så tveka inte att höra av dig. Priset är för båda tankarna. Ha det gott /Claes
Egmont Kids Media Nordic | Utg. 2014 | Häftad. | 80 s. | 9789174059496 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Herman Hedning har haft ett lika okomplicerat som överdrivet förhållande till öl ända sedan starten 1988. Samtidigt har tecknaren Jonas Darnells intresse för öl utvecklats i en mer civiliserad riktining, från den där klosterölsprovningen i Bryssel under tidigt 90-tal till framställningen av det första Herman Hedning-ölet 2013. Det var naturligtvis ofrånkomligt att inte kombinera dessa evolutionära skeenden i en seriebok om denna dryck. Humlerelaterat seriematerial blandat med lättsmälta fakta om ölets historia och tillverkning. Underhållande allmänbildning direkt ur jästanken! | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
På grund av ändrade planer så säljer vi dessa jästankar, de är använda ett fåtal gånger och i absolut nyskick. Cylindrokoniskt jäskärl i plast från Speidel, tillverkaren av bryggverket Braumeister. Plasten är givetvis av livsmedelskvalitet, och lätt att rengöra tack vare den släta invändiga ytan. Kellermeister kommer med inbyggd termometer och två avtappningsventiler - en längst ner i spetsen av konen för dränering av jästbottensatsen och en lite högre upp för att tappa av den klara drycken. I locket finns ett inbyggt jäslås, i form av en spalt som skall fyllas med vatten, i vilken sedan locket skall läggas. Kapacitet 65 liter Höjd 1065 mm Diameter 480 mm Vikt 13 kg http://shop.humle.se/utrustning/jasning/jastankar/kellermeister-cylindrokoniskt-jaskarl-i-plast-65-liter Vid köp av båda 5000:-