Quantcast
Till salu inom: ”

jästank säljes

F

Tidigare annonser till salu

Nu lägger vi ner vår bryggeri och säljer 2st rostfriatankar med doppvärmare 9kwh ca 300liter 1st rostfri mäsktank ca 300liter med hålad falsk botten Rostfri jästank 2st 3meter långa rostfia bänkar med blandare och länga djupa hoar 1st kylrum.ca 2x1,5 meter med utvändigt monterad kyl anläggning 1st kyl limpa 1st pump m.m se bilder Iköps pris och pris ide ca 65000 för allt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mikrobryggeri som passar bra till en riktig ölentusiast, värdshus eller mindre verksamhet. Bryggeriet består av två bryggkärl varav en är ett 120 liters kärl för uppvärmning och kokning av mäsken och den andra är på 100 liter för silning av mäsken och whirlpooling av vörten. 2 st pumpar med rostfria komponenter, 100 liter jästank. Lagringshylla i rostfritt stål till 360 liter öl. 2 st 100-liters tankar för lagring. 1 st 120-liters varmvattenberedare med termostat. 1 st 70-liters varmvattenberedare med pump för rengöring av hela systemet. Diverse småsaker för bryggning, Monstermill kvarn, 100-tals flaskor med patentkork m.m. Säljes komplett.
Nu säljer jag mina cylinderkoniska 1000 liters jästankar (1300 liter inkl headspace) som används i mitt bryggeri. De är utrustade med kylslinga, CIP kula, "jäsrör",termometer, två butterflykranar samt en provkran. Båda är genomgångna och i dagsläget i fullt bruk. Ska klara 2 bars tryck. Bredd:100cm höjd:275cm Finns ett par skönhetsfel på ytterplåten efter en mindre begåvad transportfirmas hantering men inget som är väsentligt för produktens välbefinnande. En av tankarna är för tillfället "strippad på sin ytterplåt för byte av isolering. Både ytterplåt och ny isolering medföljer självklart vid köp. Punkta tillbaka plåten eller lägg kanalplast runt som nytt skydd. Dessa tankar är perfekta för er som har bryggeri eller tillverkar vegetabiliska oljor eller biodiesel. Då jag själv vet hur svårt det är att få tag på kylbara cylinderkoniska tankar för ett vettigt pris i Sverige räknar jag med att dessa tankar kommer säljas i ett huj så tveka inte att höra av dig. Priset är för båda tankarna. Ha det gott /Claes
Mjölktank Wedholms 1250l Köpes, Skall användas som jästank i bryggeri så kyldelen skall skäras bort- slopas och även omröraren men den bör vara hel och fin in som utvändigt.