Quantcast
Till salu inom: ”

trycktank yamaha 25l säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha NS-F700

Västra Götalands län
Yamaha TX-340

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har fått över - Trycktank Yamaha plast 25 liter med slang och mätare, hög kvalitet 350 kr SÅLD - Fall lina spinnakerfall ny 30 meter dia 8 mm (nypris 1200 kr) 400 kr SÅLD - Deltaankare 12 kg 400 kr Deltaankaret tillverkas av galvaniserat stål Dess unika profil och ballastade spets gör det självankrande. Tack vare den låga tyngdpunkten och den självupprätande form en fastnar det direkt.
HR 465 -05, Yamaha 50hk-05, inklusive 30km-kärra. Perfekt och stadig båt för dagsutflykter och fiske. Den är lätt att kliva i och ur. Båten är bottenmålad och vaxad i år, den är hel och fräsch. Motorn har i skrivande stund 131 gångtimmar. Alltid servad på verkstad. Kamrem och impeller nybytt. Båten och motorn fungerar problemfritt. Säljes pga byte till större båt. Utrustning; lanternor brandsläckare självläns badstege trycktank 25L (Yamaha) paddel 2 låsbara utrymmen ankare och lina dynor (obetydligt använda) båtkärra Båten ligger i sjön (Nyköping).
Tjena! Nu hade jag tänkt att sälja min pärla pga. att jag hade tänkt att köpa större båt. Motorn är en Yamaha 50hk från 87, går som en klocka! Har själv fått upp båten i 32 knop. Inför säsongen 2013 har jag satt dit nya knapertar, motorn är nyservad, nya lanternor, nytt batteri, ny lucka (mitt toften),ny bottenplugg samt att skrovet är bottenmålat och det blåa i båten är ommålat. Utöver det så får du med ankare, handtag, trycktank Yamaha 25L. spöhållare samt nya tampar.
Ryds 510 gts från 1997 men uttagen 1999 och en Yamaha 80 hk fyrtakt från 2005 men uttagen 2006. Båten är i bra skick och motorn har få gångtimmar. Motorn har vi servat regelbundet och båt och motor har alltid förvarats innomhus vintertid. Vi har haft båten och motorn från det var nytt och alltid kört i sötvatten. Komplett dynsatts, ekolod med logg, dragg, motorlås, 25 l trycktank, båtshake, kätting med lås, fendrar, brandsläckare,hamnkapell för pulpeten, kärra (30km). Nu har båten fått ny bottenfärg och motorn är nyservad. Så nu är den klar för sjösättning:-). Väl mött viktor
Buster M är en av de mest okomplicerade motor­båtarna på marknaden. Den lämpar sig perfekt för sommar­stugan eller semesterns mindre fiskeutflykter. Det är just det här, kombinerat med oslagbar driftsekonomi i storleksklassen, som gör M så populär som familjebåt. M rymmer fem passagerare. Motorn har endast gått 2 timmar Trim och tilt Motorlås 25L trycktank Bottenmålad Badstege Hajfena i fören för att lättare komma i