Quantcast
Till salu inom: ”

uppfödare på vaktel hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Böcker

Trelleborg
Chihuahua

Nyköping
Pussel

Umeå

Tidigare annonser till salu

ettårig korsning -amstaff hund söker nytt tryggt hem.barnvänlig då han har bott med fyra barn.busig,nyfiken och genomsnäll hund.behöver snäll person som kan ta honom och ge han tid och omsorg.behöver en hundvan människa som kan lära upp han då han fortfarande kan dra i kopplet och hoppa för att hälsa folk.tycker om att gosa och klias magen.vi kan inte ha han kvar pga ändrade familjeförhållanden och ska flytta till lägenhet.han heter Max och har två års garantiförsäkring samt alla papper föräldrar och uppfödare.
Jag säljer nu min tik som har kommit tillbaka till mig efter jag sålde henne som valp. Efter som jag har haft kontrakt att hunden skall återgå till sin uppfödare, om hon/han ej kan ha kvar henne. Molly är en tik med bra humör glad och pigg och gillar lek och träning. Har gått med henne lite på hundklubben och där var hon riktigt duktig eftersök. Problemet med henne är att hon har svårt att vara själv. Det som händer är att hon skäller. så hus är ett krav. Hon älskar barn och katter och andra hundar. Söker någon som vet hur det är att ha hund och kan ta ansvar och har tid att jobba med lilla molly som nu är 1 år och två månader. Mamman är drever och golden, farden är chabrador. Lånas ej ut prov efter som det inte är lämpligt med förmånga hem. Ring för mer info pris kan diskuteras.
Fortfarande saknas denna hund. Hunden är med stor sannolikhet stulen och kan även finnas i övriga Sverige. Har någon granne eller bekant plötsligt skaffat en VIT BOXERHANE? Alla tips som leder till att hunden kommer tillrätta belönas med en HÖG HITTELÖN! Naturligtvis utlovas DISKRETION! Tag kontakt med mig som är uppfödare så kontaktar jag den oroliga och väntande ägaren, alla i kretsen kring hunden arbetar aktivt för att han skall få komma hem igen.
Hej Det är jätte tråkigt att behöva skriva och lägga ut den här annonsen. Men nu är det så att vi inte kan ha kvar våran naken hund Freja som är knappt 3 månader gammal ( född 16 december 2012)för jag känner av min allergi av henne. Hennes mamma är pomerian/chinese crested Och pappa är långhårig chihuahua. Så Freja har bara lite hår huvudet tassarna och svansen annars är hon helt naken och Freja är världens goaste hund. grund av min allergi så har lilla Freja fått flytta hem till sin uppfödare i långshyttan tills hon hittat ett nytt hem. Så är ni intresserad av att träffa lilla Freja och kan erbjuda henne ett hem hela hennes liv så tveka inte att höra av er. Ni kan ringa uppfödaren direkt 073-6555092 Eller ringa mig 073-7846715 eller maila Mattias.ostlund@live.se
Jag och min fru köpte en hundvalp för tre dagar sedan från en uppfödare som är bonde längre upp i Norrland. Hunden fyller 8 veckor idag den 31/7-13. Det är en blandras av en gråhund och östsibirisk laika med huvudsakliga syfte jakt. Problemet är dock att min fru är allergisk mot hundar mer än vi trodde så vi kan inte behålla hunden. Vill du ha världens sötaste hund som dessutom är dessutom rumsren! Hör av dej till oss! Vi skickar gärna mer bilder och videor vår lilla hund ! Ingen stamtavla vi köpt hunden från en bonde längst upp i Norrland. Endast avmaskad. Hör av er via mail eller telefon för mer info och frågor Med tanke att det är lite bråskande för oss att sälja vidare hunden på grund av allergin så finns de chans till "Utkörning" om ni själva inte har möjlighet till bil. Med vänlig hälsning, jennie