Quantcast
Till salu inom: ”

joker båt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
Schiffz!
F
Schiffz!
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dags att sälja/byta min joker 16. 30 km kärra finns till och ingår. 50hk Evinrude som behöver nån form av översyn den startar ibland och inte! trycktank nya lås mycket mera nytt! Intresserad av att byta den mot en mera fiske vänlig båt. Även andra byten aktuellt så som 4-hjuling/bil/båt. Maila vad du har. Jag lägger inga pengar imellan! Jag tänker inte hålla båten till nån!! Säljes även mot kontant betalning!
Får ingen gnista. Säkert bara ett skitfel men jag har ingen plats att skruva med den. Står just nu på en biltransport och måste därför bort omgående. Transport kan ordnas inom närområdet. Båten är en Joker 16 i bra skick. Motorn heter Force och är på 85hk. En skada på ena propellerbladet och skeddan är lite avkortatad men inget som stör funktionen. När den fungerade gjorde den 45++knop. Skickar inte fler bilder utan kom och titta på den i stället. Priset är prutat och klart och jag föredrar telefonkontakt. Ev byte familjbil i bra skick. Endast Volvo av intresse i så fall. Men säljes helst.
Hej, jag vill nu göra mig av med sportbåten pga bilköp. Det är en sportbåt av märket joker. Motorn är en evinrude 75hk årsmodell 86-89 lite osäker vilket årtal.. Det sitter nya sportstolar och ratt i den! En 25L tank medföljer .Den går som en klocka och är i mycket fint skick. Motorn är ny servad och har ny startmotor och relä. Båten står på en riktigt fin 30km båtvagn. Ring vid frågor. Måste bort
Fin Peugeot 607,skön att köra,stora lasturrymme, 16400 mil,nybes och nyskattad, nokian åretrunt däck på alufälg elstol med minne förare,elstol passagerare elhissar runt om,stereo med cd växlare, eluppvärmt baksäte,farthållare,ecc,el solgardin bakruta,omställbar fjädring med knapptryck på mittkonsollen,automatiskt avbländbar backspegel,stereokontroll vid ratten,elspeglar,kylt handskfack, rökfri. 20000 BVSA Eventuellt byte sportbåt som gör minst 45 knop,typ joker,seadoo speedster eller annan rolig båt,kan lägga upp till 20000 kr imellan om rätt båt dyker upp. bytesvärde 30000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snabb sportbåt säljes. Båten kommer lätt upp i ca 40 knop. Lättplanande och stabil. Passar alla som gillar fart. Bra skick och lättstartad motor. Båten är av typ Joker 19 byggd 1998 och är 4, 4 m lång. Motor 100 hk Suzuki från 1991. Elsystem med lanternor, stereo och högtalare. Nya batterier. Obromsad trailer ingår. Sittbrunnskapell. Extra propeller medföljer, anpassad för högre hastighet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.