Quantcast
Till salu inom: ”

jula träningscykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Träningscykel från Jula som knappt är använd... Text från tillverkaren: Förbättra din form och bränn fett hemma - precis när du vill! Magnetic Pro är en snygg, modern och tystgående träningscykel med profilinställningar för olika användare, justerbart magnetmotstånd, pulsmätare och en stor digital träningsdator som är lätt att manövrera. Sadeln är höj-/sänkbar och kan även justeras i djupled. Träningsdatorn drivs av 230 V-adapter. Svänghjul: 7 kg Bruksanvisning medföljer! Nypris: 1695 kr.
säljer nu min träningscykel som inte använts så mycket som den borde så nu kan någon annan få mera nytta av den. Köpt på jula 09 för 1000kr. Hämtas i sollentuna,kan eventuellt levereras. maila eller ring vid frågor BVSA.
Säljer nu ett överambitiöst inköp i form av en träningscykel Reebok Edge Bike. Cykeln är inköpt på XXL sport i efter jul 2010. Försedd med dator för inställning av olika program, motstånd m.m. Har trampats i max fem timmar sammanlagt. Finns i Vallentuna. Nypris 999 kr. Kvitto finns.
Träningscykel, 1 år, knappt använd. Tar bara plats på vinden. Passa på och bli pigg till jul!
Till nyårslöftet...köp min träningscykel för att komma igång efter julen. Benefit Sports, inköpt på Haga cykel, säljes för 500 kr. Mäter distans, kaloriförbränning, hastighet mm i åtta olika motstånd.