Quantcast
Till salu inom: ”

jysk magda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köksbord

Halmstad
Badrumsmatta

Södertälje
Utebord

Nynäshamn
Fåtölj

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

JYSK gästsäng "MAGDA" säljes. Använd bara 1 enda gång så den är i helt nyskick. Går att vika ihop då tar den liten plats och har hjular så lätt att flytta. Storlek Bredd 80 cm Längd 193 cm Höjd 45 cm Ihopfälld Bredd 80 cm Längd 30 cm Höjd 120 cm Rymmer i en vanlig personbil Pris: 350 kr ( nypris 999kr ) Priset är prutat och klart!!!
2 stycken gästsängar, "Magda" (Jysk). Detta är mycket praktiska, bekväma och smidiga gästsängar som kan fällas ihop och stuvas undan då de inte används. De är också lätta att flytta då de har hjul på underredet. 650 kronor för den som är i nyskick 450 kronor för den andra (en av ribborna knäckt vid fotändan - påverkar inte komfort eller säkerhet). 1000 kronor för båda (halva priset jmf nypris) Snabb affär önskas pga platsbrist! Samma modell men lite annat utförande än den visas i länken: http://jysk.se/sovrum/gastsangar/hopfallbar-gastsang-magda-80x193cm
En riktigt bra gästsäng som är lätt att bära och förflytta på hjul, stabil och skön att sova i samt lätt att förvara. I utfällt läge mäter den 80 cm i bredd, 193 cm i längd och 45 cm i höjd. Hopfälld 80 cm i bredd, 116 cm i höjd och 34 cm i djup. Den är använd endast ett fåtal gånger och inköpt under våren på Jysk, modellen heter Magda och nypriset är 999 kr.
En helt suverän gästsäng som är bättre än de vanliga. Tjock madrass, breda ribbor och den är lätt att flytta runt på då den har hjul. Stl: B: 80 cm, L: 193 cm, H: 45 cm Profilerad elastisk skummadrass 10 cm. Hade ingen bra kamera så därför är bilden från jysk´s sida men jag försöka fota den om ni vill. Finns i Vallentuna. Nypris 999 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ihopfällbar gästsäng i nyskick, använd endast ett par ggr. Jysks modell "Magda". Storlek uppfälld: Bredd: 80 cm, Längd: 193 cm, Höjd: 45 cm Profilerad elastisk skummadrass 10 cm. Benställning med hjul.