Quantcast
Till salu inom

"köpa ved linköping säljes"

Linköping
3 dagar

Torr ved med hemleverans

Blocket.se
Linköping
3 dagar

Torr Björkved Avhämtning/He...

670 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Tomter och gårdar  ·  Östergötlands län

Barnfamilj- trivsel på landet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Två hantverkare(han och hon)med fyra barn under 10 år söker kvalitets-boende på landet. Med kvalitet menar vi möjlighet för att ha häst(ar), hund och katter, uthus, snickarbod/verkstad, närhet till sjö(båtplats?)och vacker natur inpå knuten. Det är en önskan att kunna elda med ved. Vi vill ha möjlighet att odla litet för eget bruk(typ köksträdgård) Vi söker ca. 50% tjänst i omedelbar närhet till boendet.(Vi är mångkunniga) Radie om 50km från Linköping max? Hyresvärd som behöver hjälp tar kontakt med oss, som önskar långsiktigt boende.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Stort hus utanför Linköping

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ett stort hus med 2 badrum, stor tvättstuga och nytt kök. Dubbelgarage och stor flygel för förvaring. Stor trädgård, balkong och uteplats. Huset ligger ca 2,5 mil utanför Linköping mellan Västerlösa och Mantorp. Nästan hela huset är renoverat invändigt med nya golv, nytt kök och ett renoverat badrum. Fyra kakelugnar, stora garderober och mycket förvaringsutrymme. Huset finns ledigt nu. Vattenburen uppvärmning med ved och el. Kallhyra 10000 kr. Flera bilder kan mailas vid intresse.
0 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Linköping

Nyhuggen ved

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är vi igång igen efter ombyggnation och nyinvesteringar, och har nyhuggen ved för nästa eldningssäsong enligt följande priser och villkor: -Pannved 45 cm av blandade trädslag (ej ek), 320:-/m3 stjälpt mått inkl moms -Kaminved 25 cm björk, 450:-/m3 stjälpt mått inkl moms (med 25 cm ved kan veden ställas upp i kaminen, vilket ger renare luckor och bättre förbränning!) Vi handlar bara med kvitto. Alla priser fritt vår anläggning. Vi hjälper gärna till med att förmedla transport av veden.
0 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Linköping

Ved efter dina önskemål

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har ett stort lager vinterhuggen ved att kapa av. Att veden är vinterhuggen innebär att vattenhalten är låg och energivärdet högt. Du kan bästäma vedlängd och hur finkluven veden ska vara sammt vilka träslag som ska ingå. Transport kan vi ordna både små och stora mängder av ved. Vedlängder 20-50cm Hör av dig så fixar vi veden så som du vill ha den! Jonatan: 070-278 20 14 Jonny: 070-639 03 36 Se även vår hemsida för mera info: www.brunnebyved.se
0 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Linköping

Gratis ved

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har ca en till en och en halv kubik ved som vi vill bli av med, bättre att det gör nytta för någon istället för att tekniska verken får ta hand om det. 100:- för annonsen och symboliskt för att inte skapa olycka är något vi vill ha, sedan är det ett absolut måste att det är borta senast onsdag eftermiddag - 16:00 kommer containern som annars får ta det. Det går att backa upp en släpkärra precis intill, så först till kvarn gäller. Svarar endast via mail.
100 kr
Blocket.se