Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade cyklar linköping säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bild 1: En tuff dämpad mountainbike lagom till ca 7- 9 åring. Har ett litet skrapmärke på sadeln, lite rost på bla skruvar, slitna pedaler, saknar stöd och behöver nytt bakdäck. Med nya handtag, stöd, däck och sadel, som går att få tag på för en liten slant på tex biltema, blir den hur snygg som helst! Pris: 500kr Bild 2: En pojkcykel lagom ca 6-8 åring. Sliten med skrapmärken lite här och där, behöver nya handtag. Pris: 200kr Båda: 600kr
Vi är två välartade psykologstudenter som vill starta ett mindre kollektiv och söker nu ett hus att bo i och att sköta om. Tanken är att vi ska vara fyra till fem personer. Vi är glada cyklare men cyklar gärna inte längre än en mil för att komma hem från universitetet. Vi är rökfria, djurfria och är intresserade av trädgård och odling. Allt är av intresse så hör gärna av dig!
Kollar intresset för min Triumph Daytona 675. Mycket välvårdad och fin hoj med en massa körglädje! Motorcykeln är inhandlad av mig på Triumph Center i Linköping och alla garantier kvarstår! Cykeln är utrustad med Arrow slipon som är monterat och mappad av Triumph center. Orginalsystem medföljer givetvis. Motorcykeln har i skrivande stund gått ca 450 mil och aldrig varit omkull. Pris: 99000:- Seriösa ringer, inga byten intressanta. Mvh Richard Karlström 076-0240401
Hyr ut ett rum i min tvåa. I rummet som jag hyr ut finns två garderober, annars är den omöblerad. Lägenheten ligger i Hejdegården i ett barnfamiljeområde, 5min med cykel från centrum. Du och jag delar kök och badrum. I hyran ingår el och vatten. Jag själv är 20årig tjej som pluggar just nu på LIU och skulle helst vilja ha en student som inneboende. För mer frågor så kan ni mejla eller ringa. (Ring helst efter 17)
Hej Har ett radhus i Lambohov som jag skulle vilja hyra ut i 2:a hand, till en början i 6 månader sedan finns möjlighet till förlängning i sammanlagt 1 år. Ska flytta till Stockholm under en prövotid. Ni får gärna vara några studenter som kan tänka sig att dela boende då det finns 3 sovrum eller en barnfamilj. Lägenheten är omöblerad. Cykel avstånd till Linköping universitet, skola och dagis i närheten, bra bussförbindelser. Lägenheten kommer att vara ledig 1 oktober så helst någon eller några som kan tänka sig att flytta in redan då.