Quantcast
Till salu inom: ”

k g holmberg konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2st Holmberg Pack Cases Mått 120cm x 60cm x60cm. Välanvända, men med varsamhet, endast lite ytliga repor. Har alltid använts för en och samma artist. Varje låda har följande: Fyra blå hjul, varav två st låsningsbara. Två handtag på varje sida. Mycket högkvalité låda till litet pris. Nypris cirka: 4000kr/st Vårt pris: 1500kr/st eller 2800kr för båda, eller högstbjudande. Ni är välkommna att ringa mig på 070-311 93 24. Mvh John
Jengel Förlag | Utg. 2014 | Förlagsband. | 62 s. | 9789187309335 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Johan Thunberg är en älskad konstnär. I världen, i Sverige och kanske framför allt i Gävleborgs län. Han gestaltar det som brukar betecknas som ”den svenska folksjälen”; skogen, havet, de öppna landskapen, stillheten och tystnaden. Johans målningar är en naturupplevelse. Den svenska landsbygden är i hans målningar vackert återgiven, men det är inte bara det vackra som talar till oss. Han har laddat sina motiv med en oändlig kärlek, en kärlek som strömmar emot en som betraktare. Det är denna kärlek och längtan till naturen som är en del av vår svenska identitet och själ. Men den starka upplevelsen av Johans naturskildringar stannar inte inom nationsgränsen. Minnet av sin hemby, naturen som fanns där runt omkring, dofterna, känslorna är allmänmänskliga. Därmed knyter Johans konstnärskap an till alla människor, oavsett om man bor i Oslättfors, Minneapolis eller Washington. Barbro Holmberg Landshövding, Gävleborgs Län | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Jengel Förlag | Utg. 2014 | Förlagsband. | 62 s. | 9789187309335 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Johan Thunberg är en älskad konstnär. I världen, i Sverige och kanske framför allt i Gävleborgs län. Han gestaltar det som brukar betecknas som ”den svenska folksjälen”; skogen, havet, de öppna landskapen, stillheten och tystnaden. Johans målningar är en naturupplevelse. Den svenska landsbygden är i hans målningar vackert återgiven, men det är inte bara det vackra som talar till oss. Han har laddat sina motiv med en oändlig kärlek, en kärlek som strömmar emot en som betraktare. Det är denna kärlek och längtan till naturen som är en del av vår svenska identitet och själ. Men den starka upplevelsen av Johans naturskildringar stannar inte inom nationsgränsen. Minnet av sin hemby, naturen som fanns där runt omkring, dofterna, känslorna är allmänmänskliga. Därmed knyter Johans konstnärskap an till alla människor, oavsett om man bor i Oslättfors, Minneapolis eller Washington. Barbro Holmberg Landshövding, Gävleborgs Län | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Räkna med cirka 5-6 vardagar innan vi kan skicka den från oss.
Utgiven av Nationalmuseum, Stockholm, och Bra Böcker, Höganäs. Originalutgåva. 1982. 192 s. Inbunden med skyddsomslag. Mörkgrönt konstskinnband med rygg- och pärmtext i guldtryck. 30,5x21,5cm. 1232 gram. Inlaga och pärmar i nyskick. Omslaget har en kort reva samt är lite böjt i överkanten. Boken JOHN BAUER, EN KONSTNÄR OCH HANS SAGOVÄRLD gavs ut i samband med konstnärens 100-årsdag. Rikt illustrerad i färg med återgivna konstverk. För texterna om John Bauer och hans konst står Per Bjurström, Gunnar Lindqvist, Agneta Börtz-Laine och Hans Holmberg .
Olja på pannå, 113x39, signerad KG Holmberg -63. Liten pastell, "Garvarne" av samma konstnär följer med på köpet.