Quantcast
Till salu inom: ”

kajak lettmann streamliner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kanot/Kajak

Högsby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Streamliner till salu pga sjukdom, stroke o epilepsi. Två delbara paddlar en vkv ving, en plattpaddel, två Kanukkapell och en Kanukväska till fördäck. I gott skick, prutat o klart. Önskar helst kontakt via telefon!
Lettmann Streamliner i LCS (kolfiber/kevlar) med packlucka, racingsits, pinnstyrning. Inkl. smarttrackroder, airbag och kapell. En snabb och lättdriven kajak till träning, långlopp, och havspaddling. Stabiliteten är mycket god för den här typen av kajak. Nypris inkl. racingsits, pinnstyrning, airbag och kapell (extra tillbehör) ca 27.000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En Lettmann Streamliner Touring DCS Large till salu. Kajaken är i mycket fint skick och är en snabb motions-/multisportkajak som fungerar bra både på slätvatten och i havsmiljö. Bra packutrymmen för en dagstur. Längd: 520 cm Bredd: 52 cm Vikt: 19 Kg Ring för info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Streamliner i LSC, 15kg. Inköpt 2011, mycket välvårdad. Både "tävlingssits" och "touringsits". Lättdriven kajak för både hav och insjö. Packlucka finns. Perfekt för mottionslopp som tex. Dalslands Kanotmaraton. Kapell och transport-kapell ingår.
Snabb, snygg & lättdriven kajak för motion och långlopp. Skrov av glasfiber, längd: 520cm, vikt: 19kg. Utrustad med kraftigt smarttrack-roder. Kajaken är i bra skick och säljes komplett med kapell och paddel. (Aquabound) Vagnen på bilden ingår ej.