Quantcast
Till salu inom: ”

kamin insats hörn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bollhav

Mariestad

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag skulle vilja hyra ut mitt hus i 3år pga studier på annan ort. Detta kan även förlängas. Huset är på 53kvm och har en insyns skyddad tomt med staket på 1260kvm. Vardagsrummet är öppet i nock och kök med ismaskin. På tomten finns även snickerboa, tvättstuga, bastu, förråd, mindre garage samt en gäststuga. Uppvärmning: luftvärmepump, öppen spis med insats, kamin samt direktverkande el. Hyran avser kallhyra. Kontrakt skrivs årsvis, med 1 månads uppsägningstid från båda håll. Ett oerhört charmigt hus med skogen runt hörnet.
Säljer en braskamin som endast använts under några år innan ombyggnad placerade den i ett förråd. Den kan placeras både i hörn eller utefter en vägg. Insatsen är eldfast tegel (nermonterat och nedpackat) och spisen har ett fack på ena sidan för tegel som ska hålla värmen efter att elden slocknat. Nertill finns en fläkt med hastighetsvariator. Anslutningsrör samt överdel ingår. Finns att hämta i Ytterhogdal. Ring Annika 0706 - 95 01 15 eller KG på 0709 - 74 90 67.
Vi har en insats till öppenspis som vi inte har användning för längre sen vi rev öppenspisen. Det är en kamin för inbyggnad i en rak öppenspis, ej hörn. Det finns även ett set med spisverktyg i tre delar med tex eldgaffel som kan säljas med för vettig peng. Det finns inte något skortstensrör. Vid intresse eller mer info ring, sms:a eller maila.
Förbered dig inför hösten och vintern skön värme och mysfaktor. Inbyggnads kamin hörn kasset av märket Energi kassetten,svensk tillverkad av cortenstål.Mått angivelser 52x52x52 djup,bred,höjd vikt 65 kg och avger hög verknings grad 4-16 KW. Hög verkningsgrad,njut av värmen från flera håll.Inbyggnads kamin som är i bra skick. nytt stos ingår vid köp som passar på skorsten 160 cm som är nytt i cortenstål. OBS utplockad ur eldstaden och har fungerat utmärkt. Mvh christopher