Quantcast
Till salu inom: ”

kamin uggla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vinterbonat förreåd till salu. ca 5x3 meter. Liten altan. 2st sängar + liten kamin (Uggla) ingår. Finns på Tjörn, Norra Bäck. För avhämtning. Pris: ca 50.000 kr Telefonnummer: 070-6034406
Trevligt hus med lantligt läge, granne med skogen. (Endast en granne, som är mycket trevlig.) Huset är byggt 1940, vitt reviterat. Flera arbeten utfördes 2010, bl a har huset dränerats och avloppsrör till toa är bytta. Egen brunn som aldrig sinat och eget avlopp. Stort garage (finns ej med på bild) och även ett mindre uthus, för t ex ved. Huset har tre rum. Sängkammaren är renoverad och nytapetserad med nya lister och med nytt energisnålt element, även trägolv. Köket är i äldre stil men med nytt kyl/frysskåp och kökskran. Köket har en vedspis som värmer upp större delen huset. Annan värmekälla är direktverkande el. I vardagsrummet finns rökgång om man önskar sätta in en kamin eller kakelugn. Vardagsrummet har trägolv. Även gästrummet har trägolv och diskreta tapeter. Toalettutrymmena är delade i två, med dusch som är renoverad i slutet av 90-talet och litet toautrymme som snart är färdigrenoverat i svart och vitt. Tomten är stor, på 2300 kvm med bokträd, björkar och en lång granhäck mot skogen. Här finns äppelträd och päronträd. På våren växer krokus, tulpaner, påskliljor, vitsippor, scilla, gulsippor, tibast och kungsliljor. På sommaren blommar syren, äppelträd, rosa luktärt, rosor och kaprifol. Är man intresserad av fåglar finns det en stor variation av småfåglar även morkulla, nattskärra och uggla. Visning 11 maj kl 18-19! Ring och meddela att ni kommer. (Ej visning tidigare, då viss renovering fortfarande pågår.)
1 st badtunna för 10 personer komplett med kamin, diameter 2.60m. Säljes i befintligt skick och hämtas på plats. Finns utanför restaurang Ugglan&Björnen i Grönkllitt.
1 st badtunna för 6 personer komplett med kamin. 1 st badtunna för 10 personer komplett med kamin. Båda säljes i befintligt skick och hämtas på plats. Finns utanför restaurang Ugglan&Björnen i Grönkllitt.
mod ugglan. aldrig installerad. längd 41 cm höjd 33 cm bred 24 cm.