Quantcast
Till salu inom: ”

karlstad schäslong säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st Karlstad 3-sits soffor m fotpall, säljes helst som hel grupp eller var för sig till ett superpris!!! Säljes pga att de tyvärr inte får plats i vårt nya hem hur vi än vrider & vänder =( sofforna är felfria men måste bort. - Mjukt, slitstarkt och lättskött läder som åldras väl. - En lättbehandlad yta gör att lädret andas väl och behåller sina naturliga variationer i strukturen. - Flyttbara armstöd gör det enkelt att bygga in en schäslong. - Kardborrband håller plymåerna på plats. - Sittplymå av kallskum och polyesterfiber ger god sittkomfort. ordinariepris för 1 st soffa är 7995:- och fotpallen kostar 2495:- tot: 18485:- Vi har säljer hela gruppen för 12.000...
3-sits soffa med schäslong i brunt tyg. Inköpt på IKEA 2008. Soffan är som på bilden, 2 st sittdynor + schäslong. - Lätt att hålla ren, avtagbar klädsel som kan kemtvättas. - Flyttbara armstöd gör det enkelt att byta sida på schäslongen. - Schäslongen har ställbart ryggstöd; ett sittläge och två vilolägen. Storlek Bredd: 282 cm Min. djup: 94 cm Max. djup: 160 cm Höjd: 80 cm Sitshöjd: 45 cm Soffan är i bra skick och säljes för endast 2500:- Nypris: 8590:- Hämtas av köparen.
Vi säljer våran vita 3-sits soffa + Schäslong av märket Karlstad från Ikea. Detta är en äldre modell av Karlstad. Soffan och shäslongen har några år på nacken och en del skönhetsfel. Det ena armstödet har våran katt klöst en del på, och det är några skönhetsfel på tyget på både soffan och schäslongen. En perfekt soffa+schäslong för den som själv vill ge den ett nytt utseende med ett annat tyg, eller helt enkelt bara lägga några fina filtar och kuddar i den. Schäslongen går även bra att använda som en extrasäng. Nu säljer vi både Soffa och schäslong ihop för endast 500kr.
Säljer en fin soffa från IKEA i nyskick pga flytt. 2-sitsen och fotpallen är ca 1 år gamla och schäslong, tyg och ben är inköpt i oktober 2010. Knappt använt eftersom jag inte varit hemma så mycket under hösten. Schäslongen är vändbar och har ställbart ryggstöd; ett sittläge och två vilolägen. Tyget (Isunda grå) är avtagbart. Bredd: 244 cm Min. djup: 93 cm Max. djup: 158 cm Höjd: 80 cm Sitshöjd: 45 cm Nypris landar allt på 6850 kr, nu säljes allt för 5000kr. Vid snabb affär kan priset diskuteras. Soffan finns kvar så länga annonsen finns kvar.