Quantcast
Till salu inom

"karlstad schäslong säljes"

Upplands-Väsby
Igår

Crazy 3-sits Soffa med Schä...

3 000 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Utemöbler

450 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Gardiner, gardinlängd, gard...

180 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

4 sits - Bäddsoffa schäslon...

3 600 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Tennarmband

300 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Twist and shape

800 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Klockor säljes

500 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Mugg star wars

50 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Stövlar

500 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Karlstad

Supersnygga Karlstad 3-sits soffor + fotpall

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
2 st Karlstad 3-sits soffor m fotpall, säljes helst som hel grupp eller var för sig till ett superpris!!! Säljes pga att de tyvärr inte får plats i vårt nya hem hur vi än vrider & vänder =( sofforna är felfria men måste bort. - Mjukt, slitstarkt och lättskött läder som åldras väl. - En lättbehandlad yta gör att lädret andas väl och behåller sina naturliga variationer i strukturen. - Flyttbara armstöd gör det enkelt att bygga in en schäslong. - Kardborrband håller plymåerna på plats. - Sittplymå av kallskum och polyesterfiber ger god sittkomfort. ordinariepris för 1 st soffa är 7995:- och fotpallen kostar 2495:- tot: 18485:- Vi har säljer hela gruppen för 12.000...
12 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Kungsholmen

Karlstad, soffa med schäslong

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
3-sits soffa med schäslong i brunt tyg. Inköpt på IKEA 2008. Soffan är som på bilden, 2 st sittdynor + schäslong. - Lätt att hålla ren, avtagbar klädsel som kan kemtvättas. - Flyttbara armstöd gör det enkelt att byta sida på schäslongen. - Schäslongen har ställbart ryggstöd; ett sittläge och två vilolägen. Storlek Bredd: 282 cm Min. djup: 94 cm Max. djup: 160 cm Höjd: 80 cm Sitshöjd: 45 cm Soffan är i bra skick och säljes för endast 2500:- Nypris: 8590:- Hämtas av köparen.
2 500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholms län

3-sits soffa IKEA Karlstad +Schäslong/fotpall

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vi säljer våran vita 3-sits soffa + Schäslong av märket Karlstad från Ikea. Detta är en äldre modell av Karlstad. Soffan och shäslongen har några år på nacken och en del skönhetsfel. Det ena armstödet har våran katt klöst en del på, och det är några skönhetsfel på tyget på både soffan och schäslongen. En perfekt soffa+schäslong för den som själv vill ge den ett nytt utseende med ett annat tyg, eller helt enkelt bara lägga några fina filtar och kuddar i den. Schäslongen går även bra att använda som en extrasäng. Nu säljer vi både Soffa och schäslong ihop för endast 500kr.
500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Linköping

Karlstad 2-sitssoffa med schäslong + fotpall

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer en fin soffa från IKEA i nyskick pga flytt. 2-sitsen och fotpallen är ca 1 år gamla och schäslong, tyg och ben är inköpt i oktober 2010. Knappt använt eftersom jag inte varit hemma så mycket under hösten. Schäslongen är vändbar och har ställbart ryggstöd; ett sittläge och två vilolägen. Tyget (Isunda grå) är avtagbart. Bredd: 244 cm Min. djup: 93 cm Max. djup: 158 cm Höjd: 80 cm Sitshöjd: 45 cm Nypris landar allt på 6850 kr, nu säljes allt för 5000kr. Vid snabb affär kan priset diskuteras. Soffan finns kvar så länga annonsen finns kvar.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

IKEA Karlstad 3-sits + schäslong

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu säljer vi vår sköna soffa p.g.a. flytt. Den är ett par år gammal men känns som ny. Inte nedsutten och inga skador. Mörkgrå tvättbar klädsel. Armstöd och schäslongen går att flytta om så önskas. Kommer från ett djur och rökfritt hem. Ny klädsel och underrede finns att köpa på IKEA om man vill variera sig. Nypris ca 7500:- Pris förhandlingsbart vid snabb affär.
3 200 kr
Blocket.se