Quantcast
Till salu inom: ”

schäslong säljes

Kivik Soffa

Uppsala
Soffa

Stockholm
Stillheten
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min ljusbruna Modulsoffa. Den är unik i sin design och passar för stora familjer. Första delen av soffan är en två sits del med schäslong. Andra delen är två fåtöljer. På bilden har jag satt fast den ena fåtöljen med första delen av soffan. Detta kan man justera beroende på smak. Man kan även justera nackstöden. Man sitter mjukt, djupt och med bekvämt stöd för rygggen. Priset kan diskuteras.
På grund av snabb flytt säljer jag min 3-sitsiga bäddsoffa fortast möjligast. Först till kvarn, köparen står för transporten. Soffan är tre år, men har bara blivit använd i två. Den är i gott skick och kan monteras isär vid flytt. I schäslongen finns plats för sängkläder och madrass, och själva "sovdelen" fälls enkelt ut underifrån. Bredd: ca 2 m, djup ca 60 cm i vanligt soffläge. Den utbäddade sovdelen blir ca 120 cm. OBS! Madrass ingår ej! Finns i Hammarby Sjöstad.
Säljer nu min fina månstad soffa då jag ska flytta hem pga. plugg. Nästan inget slitage, vardaglig användning. Har haft soffan i ca 1 år och sängen i ca 3 år. Månstad Soffa: Nypris 4995kr, mitt pris 2800kr. Soffan är en bäddsoffa i den beige färgen, soffan har schäslongen på vänster sida (sett från om man sitter i soffan). Sultan madrass med ben och bäddmadrass: Köpt för ca 4000kr, mitt pris 500kr Är du intresserad? Hör av dig! (telefonnummer går till min mamma då jag kommer vara bortrest 28 juli-4 augusti)
Hej! Ska sälja våra vardagsrumsmöbler pga flytt. Allt är i fint skick och har används av oss sedan maj månad. Det är en brun 2-sits tygsoffa med schäslong. Bredd 85+58 (schäslong) Längd 213 1500:- Brunt soffbord med hylla. Bredd 78 Längd 118 Höjd 45 400:- Svartbrun/brun TV-bänk. Bredd 49,5 Höjd 36 Längd 119,5 400:- Eller allt för 2000:- Maila vid intresse, frågor etc.
Vi har precis flyttat och soffan får inte plats i den nya lägenheten. Det är en stor tresits-soffa med lös schäslong. Mycket bekväm och mysig att sitta i. Två avställningsbord för armstöden medföljer. Soffan är 260 cm bred, 91 cm djup och ryggstödet är 85 cm högt. Schäslongen är 100 x 60 cm. Fler bilder finns vid intresse. Priset är förhandlingsbart vid snabb affär.