Quantcast
Till salu inom: ”

kartsköldpadda till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Har en kartsköldpadda och en gulbukad sköldpadda säljer även akvarium 45x45x110 och 50x45x110 och ett 8 kantigt litet 40x30x30 med diverse tillbehör o fisk .25kr st för paddorna. Akvarium 1000kr st för dom större o 100 kr för det lilla. Sköldpaddorna bor i dom stora akvariumen så dom måste säljas först , om man inte vill ha dom. Skicka gärna mail eller ring 0705443073 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tyvärr måste jag göra mig av med mina vattensköldpaddor. Det är 2 st Kartsköldpaddor, båda hanar. 8 år gamla, fullvuxna, ca 12 cm längd mätt över skalet. Fullt friska, pigga och välmående. Nyligen kontrollerade av reptilveterinär. De paddlar runt för det mesta, och solar sig ibland. Den ena av dem är extra pigg och vill leka mest hela tiden. Kan även tänka mig att lämna bort dem var för sig. Viktigt är att de hamnar hos en djurvän. Skicka ett mail, jag kan ringa upp sedan. Jag kan lämna inom Göteborg/Boråsområdet + 5-10 mil utan kostnad.
2 st sköldpaddor bortskänkes pga flytt. 1 st gulbukad och 1 st falsk kartsköldpadda. De är båda 9 år gamla. Vid intresse finns det ett 200l akvarium med tillhörande möbel och även en pump för en billig slant om man så vill.
Hej. Har 2 st Kartsköldpaddor vi ej har plats för pga flytt till mindre boende(ej plats för akvariet). Det är 2 hanar som är ca 10 cm stora. Akvarium medföljer ej. Men sand/grus/stenar kan skickas med om det behövs. Bilder kan jag skicka på mail vid intresse.
Vi säljer nu våra kära sköldpaddor som är av arten falsk kartsköldpadda(graptemys pseudogeographica pseudogeographica) pga tidsbrist och utflyttade barn. Tillbehör så som: doppvärmare, rengöringspump, UV-lampa, spotlight, grenar, grus och stenar medföljer. Även ett gammalt om tätat akvarium medföljer i priset.