Quantcast
Till salu inom: ”

kattgård säljes

Kattgård

Västra Götalands län
Kattgård

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Efter långt o noga övervägande har vi nu tänkt omplacera våran DÖVA katt Åke. Han är vit med isblå ögon o är kastrerad innekatt på 2år. Han är pratglad, nyfiken o gosig. Van vid hund o katt men går ej ihop med våran andra katt så därför letar vi en familj el, person som helst bor på landet eller har kattgård. Tycker det är mycket viktigt att Åke kommer till ett hem där han omges av människor som vill hans bästa. Vi vill därför ha 400kr för honom som bevis att du/ ni är seriösa
6 stycken små charmtroll vill nu ha egna familjer. 3 honor och 3 hanar. Födda den 23 april så de är 12 veckor den 16juli och då leveransklara. Sociala och keliga även om de just nu mest vill leka när de är vakna. De har aldrig sprungit fritt ute utan varit i en kattgård och inne i huset. Så de är vana vid begränsade ytor. Avmaskade kommer de att vara. 200:- i tingningsavgift och ytterligare 400:- vid leverans. Tot 600:- styck.
Kattsyskonen Max (gul) och Mia (svart) 6 månader behöver tyvärr ett nytt hem på grund av flytt. Jag har haft dem som innekatter och i kattgård utomhus. Dom är trygga och trivs bra tillsammans och vill gärna flytta till samma familj. Keliga och gulliga katter som är fulla av liv. Båda går på lådan och är vaccinerade. Det finns även transportbur och kattlåda med kåpa. Jag har bara haft katterna i två månader så alla grejer är nya.
Nu måste vi sälja vår fina kattflicka pga ändrade förhållanden. Hon uppskattar inte alls att vara ensam hemma. Hon blir två år i höst. världens härligaste kisse. Tycker om att krypa upp i knät och kela, ganska pratig, Är van vid barn och badas och fönas. leker länge och gärna om någon har tid och lust. Hon uppskattar att vistas utomhus i inhängnad kattgård.Hon har givetvis stamtavla är steriliserad, är vaccinerad och försäkrad. Bilder kan givetvis mailas vid seriöst intresse. Endast seriösa hör av sig. Mvh Mari
Gima är född 03-05-2011 och har stamtavla -Glitter´s Velvety Maya. Hon är brunmaskad och är en väldigt trevlig och social katt. Jag tog över henne för någon vecka sedan från en familj som visade sig vara allergisk. Hon har nyligen haft en kull kattungar och är därför inte i bästa kondition och pälsen är påväg tillbaka. Inga problem att bada och klippa klor. Tyvärr har det visat sig att den lilla damen inte är rumsren... så hon passar bäst hos någon som har tillgång till kattgård/rastgård eller vill sterielicera henna. Därför det låga priset.

... eller prova att söka på sektioner hundgård kattgård