Quantcast
Till salu inom: ”

katthage valphage kaninhage säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har 20st 106x106 i stål mkt kraftiga, + 4st med grind i. I butik säljs de i förpackningar om 5st + 1 med grind för 1295:-. Jag säljer mina för 800:-/6st. Jag har haft dem som utehagar åt mina Irländska Varghundar när vi varit på semester eller utställningar.Man kan bygga hur stor hage man vill. Perfekta att ha ute eller inomhus. Även haft som kaninhage. En del är lite skadade efterssom de stått utomhus. Bilden är på en tunnare modell, men av samma typ. Prutat och klart !!
Våra valphagar i serien Puppy är tillverkade i galvaniserat stål och är helt underhållsfria med en mycket kraftig konstruktion. Sektionerna kan även mot beställning fås med egna mått. Specifikation:25x25mm fyrkantstål i ram, extra kraftigt nät i 4mm stål med 50x50 mm maska svetsat i konstruktionen vilket medför ett av marknadens kraftigaste sektioner Eller i galler med 5 cm spjälbredd, höjd standard 95 cm,alla hål är förborrade för montage,allt infästningsmaterial ingår, allt galvaniserat på in och utsida. Sektionerna med dörr är 3/4 dels dörr för säker skötsel. Det går även att beställa tak och golv till hundgårdarna efter önskemål.
Pop-up konstruktion dvs färdig att användas inom sekunder. Bra att ha ute och praktisk att ha med på resor. Gjord i ordentligt nylonmaterial. Går att fälla ihop och ta med sig i medföljande väska. Bilderna 1-3 (röd hage) visar valphagen som är till salu, bild 4-5 visar hur man tar bort/drar på golv/tak (lånade bilder) Tak och golv som går att ta bort och tvätta. Se bild 4 och 5. Tvättbar i 30 grader. Storlek 74 x 74 37,5 cm
Imazo Valphage, storlek medium (92x92x49). Fungerar perfekt för mindre hundraser, men även katter och kaniner. Kan användas inne och ute och är mycket lätt att flytta runt och fälla ihop. Avtagbara "tak" medföljer (ett nät och ett heltäckande). Lätt att bära med sig i en väska som medföljer. Vattentätt material. Flera öppningar samt ficka för t ex hundleksaker. Alldeles nyinköpt den 10/6 i sommar, knappt använd, kvitto finns kvar! Nypris 629:-, säljes för 450:-!!!
HELT NY katthage, kaninhage eller valphage. Hagen består av åtta galler med måtten B80 cm x H75 cm. Diametern är cirka 2 meter. Ett av gallren har dörr. Tak som består av hälfen nylonnät, hälften nylontyg medföljer Pris: 400 kronor. Ring Lena 0734-224752