Quantcast
Till salu inom: ”

valphage säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu våran valphage som endast är provad med en äldre valp, inga små valpar har vistats i den. Tillbehör: ritning hur man viker ihop den väska stormpinnar/tältpinnar Höjd: 60 cm Diameter: 90 cm Pris: vid snabb affär 500 kr
Säljer en mycket praktiskt valphage som underlättar när valpen är liten och behöver vara på begränsad yta. Den är med avtagbar botten så den kan även sättas på gräs. Det finns nät att sätta över så att valpen kan ligga säkert ute. Lätt att fälla ihop och ha med på resa. Transport väska medföljer. Pris valphage 400:- Transportbur för säker körning för både hund och förare. 200:- Säkerhets filt som till baksätet 100:- För samtliga varor paket pris 500:- Skyddsfilt för baksäte när hunden blivit större.
Helt ny valphage med möjlighet att sätta ihop den två och två eller fler och är behandlad mot fräta. • Storlek 122 x 76 cm, höjd 70cm • Variable form, enkel att ändra och koppla ihop flera stycken tillsammans • Borttagbar extra bred dörr • Borttagbar inre avskiljare • Dubbelt skydd mot fräta tålig yta • Kan användas som en vägg för att avskilja ett hörn i ett rum • Levereras med kraftigt plast underrede för att användas i den rektangulära valphagen. FLER BILDER KAN MEJLAS.
SÄLJES: Valphage 2 st som går att koppla ihop som man vill. Använd inomhus 2 ggr. 16 sektioner varav 2 grindar. Perfekt till mindre hundras eller kaniner. Nättak följer med. Nypris för båda var 1200:- Båda för 700:- LÅNAD BILD (bild 2) visar 1 st hage. Trimmer använd endast fåtal ggr på hund. Köpt för 699 kr på Jula och knappt använd! 200 kr (bild 3) endast AVHÄMTNING!
Säljer en valp hage i canvas. Det är två öppningar med dragkedja golv i plast som man sätter fast i en dragkedja.Tak i nät som det är runt hagen det går att ta bort också. B 110 h70. Den är använd en gång kpt förra året. Man viker i hop den ock lägger den i väskan tar lite plats när man inte använder den. Vill ha 700 kr för den. Finns i Norberg.