Quantcast
Till salu inom

"blocket valphage säljes"

Sollentuna
Igår

Pegasus 19x19x8 cm Slät Gla...

650 kr
ABC-Annons.se
Västerås
Igår

Valphage och valpgrindar

1 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Valphage / hundbur

400 kr
Blocket.se
Gnosjö
Igår

Valphage

Blocket.se
Helsingborg
Idag

Ny jttefin Little&bigger Ea...

500 kr
Blocket.se
Igår

Hundgrd, hage 1x3m

2 999 kr
Blocket.se
Butik

Rasthage Valphage

429 kr
NYTT Buyersclub

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Kristianstad

Valphage

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Då vi inte kommer ha flera valpar, så säljer vi vår valphage. Fungerar oerhört väl, till att ha tik och valpar tryggt under valparnas uppväxt. Sidorna är cirka 40 cm höga och hagen är på cirka 3 kvm. Till hagen medföljer en plastmatta, som är praktisk att lägga under för att skydda golvet. Denna hage har vi alltid monterat upp och haft i tex. köket, då valparna kunnat vara en del av vårt liv, men man ändå kunnat begränsa dem, när man inte varit där på tex, natten.
500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Kävlinge

Valphage TRIXIE

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
130 * 55, Slitstark hage med botten som skyddar golvet. Utmärkt hage för uppfödare. En smart hundprodukt som är populär vid hundutställningar, bra att ha ute och praktisk vid resor! Nättak medföljer! Botten för denna hagen har kardborreknäppning och därför löstagbar för enkel rengöring. Eftersom materialet är extremt vattenavvisande är dessa valphagar är idealiska för såväl inomhus som utomhus. Tar minimalt med plats när den är ihopfälld. Den är aldrig använd, har hämtat hem den idag så jag har inte ens packat upp den.
500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Surahammar

Transportburar + valphagar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer bort några transportburar för dv hundar,katt el kanin storlek medium bild 1 svart tyg bur 50:- dom övriga 125:- st i mycket bra skick ej använda ofta varav 2 helt nya Bild 2 valphage eller kaninhage med tak för skugga 2 nya en beg varje förpackning är om 8 sektioner varav en sektion som är grind i varje förpackning 300:- per förpackning Endast tele kontakt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
50 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Solna

Stor hundbur 107x72x80

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Rejäl hundbur i metall med botten av plåt med 2-3 cm kant. Har en dörr på kortsidan och en dörr på långsidan. Lätt att fälla ihop. Mått 107 cm x 72 cm höjd 80 cm. Vi hade denna stora bur som valphage den första tiden, utmärkt då den är stor och rymlig. Har några år på nacken men är hel och välfungerande. 400 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se

Valphage eller barnhage

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Valphagen är av mycket hög kvalitet och flexibel. Du kan använda den som en hage för valparna eller för att stänga av delar av rummet. Valphagen kan också skydda både hund och barn från farliga saker som varma spisar eller branta trappor. Perfekt även som barnhage. Diameter: 125 cm. Höjd: 75 cm. Sektionernas bredd: 60 cm. Avstånd mellan spjälor: 6 cm. Tillbehör (finns att beställa): Dyna Väggfäste Extra sektioner Häromi levererar över hela landet.
1 695 kr
Blocket.se