Quantcast
Till salu inom: ”

katthus säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en katt på 1 år och 3 månader som jag måste sälja.Det är en blandras hona. Hon är jätte kelig och gosig. Men tyvärr måste jag sälja henne då jag har allergi och det börjar bli värre. Priset är 200 och då medföljer en kattbur av tyg och 2 matskålar och katthus toa som är ett litet hus med en liten lucka. Luckan är kissen rädd för så den har jag plockat bort. Sen medföljer lite leksaker och katt koppel. Kissen är en inne katt men jag har tagit ut henne på promenader och då har hon suttit fint i min famn.Hon kan några trick som är sitt och ligg och hoppa när man har godis i handen.
Säljer vårt fina "katthus" då vi har en utekatt. Ställningen är i tre sektioner, längst ner finns ett kryp in för katten, på den andra sektionen är det en platta att ligga på och högst upp en mindre. Tyget som katten ligger på är i mycket fint skick, vår katt har bara använt klös stolparna att klösa på. Jag kan skicka fler bilder vid intresse. Den är köpt på Djurens center.
Bosse är en korthårig svart/vit hankatt som har flyttat fram och tillbaka den senaste tiden. Hans tidigare ägare gick bort för ett par veckor sedan och han bor nu tillfälligt hos oss. Han är ca. 3-4 år gammal, väldigt snäll, kastrerad, rumsren (fungerar som både ute- och innekatt). Medföljer också två katthus samt stor låda om så önskas. Vänligen ring eller mejla om ni är intresserade av att ge Bosse ett långvarigt hem.
Maja är en kärleksfull tjej som just fyllt två. Hennes intressen omfattar en massa sömn och kel med små pauser för att äta. Självklart är hon chipmärkt, vaccinerad, avmaskad och steriliserad. Utöver en kärleksfull och lugn katt medföljer kattlåda, katthus, reseväska, kattsele och hennes favoritleksaker. Vi hoppas att du/ni er dem som kan ta hand om lilla Maja på samma varma och kärleksfulla sätt som hon har vant sig vid. Som alla vet är det ett dåligt omen att skänka en katt. Därför efterfrågar jag 500 kr och då får ni en helmysig katt och alla hennes tillbehör som nämns ovan.
Är helt nytt, endast ihopmonterat, katten vill inte använda det, så det säljs till en katt/katter som uppskattar det. Har dynor som kan skickas med. •Färg: rosa/vit. •Storlek totalt: 73 x 55,5 x 65 cm (höjd x bredd x djup). •Insidan: 36,5 x 42,5 x 45 cm (höjd x bredd x djup). •Sovyta: 50 x 47,5 cm (bredd x djup). •Ingång: 28 x 25 cm (höjd x bredd). •Entréns höjd: 9 cm. •Stegens bredd: 19,5 cm. Skickar det inte och det finns kvar om annonsen finns kvar.