Till salu inom

"katthus säljes"

Solna
6 dagar

Katthus / kattborg / klösträd

400 kr
Blocket.se
Nynäshamn
7 dagar

Bäddar för katt eller hund

200 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
9 dagar

Katthus

200 kr
Blocket.se
9 dagar

Kattunge söker nytt hem

5 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
10 dagar

Katthus

1 000 kr
Blocket.se
Butik

ECO Katthus Eli

1 399 kr
NYTT Supercat.se
Butik

Katthus 4 season

1 899 kr
NYTT Supercat.se

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Halmstad

Katt söker hem

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Jag har en katt på 1 år och 3 månader som jag måste sälja.Det är en blandras hona. Hon är jätte kelig och gosig. Men tyvärr måste jag sälja henne då jag har allergi och det börjar bli värre. Priset är 200 och då medföljer en kattbur av tyg och 2 matskålar och katthus toa som är ett litet hus med en liten lucka. Luckan är kissen rädd för så den har jag plockat bort. Sen medföljer lite leksaker och katt koppel. Kissen är en inne katt men jag har tagit ut henne på promenader och då har hon suttit fint i min famn.Hon kan några trick som är sitt och ligg och hoppa när man har godis i handen.
200 kr
Fyndtorget.se
Djurtillbehör  ·  Örebro

Katthus/klätterställning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer vårt fina "katthus" då vi har en utekatt. Ställningen är i tre sektioner, längst ner finns ett kryp in för katten, på den andra sektionen är det en platta att ligga på och högst upp en mindre. Tyget som katten ligger på är i mycket fint skick, vår katt har bara använt klös stolparna att klösa på. Jag kan skicka fler bilder vid intresse. Den är köpt på Djurens center.
150 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Snäll hankatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Bosse är en korthårig svart/vit hankatt som har flyttat fram och tillbaka den senaste tiden. Hans tidigare ägare gick bort för ett par veckor sedan och han bor nu tillfälligt hos oss. Han är ca. 3-4 år gammal, väldigt snäll, kastrerad, rumsren (fungerar som både ute- och innekatt). Medföljer också två katthus samt stor låda om så önskas. Vänligen ring eller mejla om ni är intresserade av att ge Bosse ett långvarigt hem.
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Maja 2 år söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Maja är en kärleksfull tjej som just fyllt två. Hennes intressen omfattar en massa sömn och kel med små pauser för att äta. Självklart är hon chipmärkt, vaccinerad, avmaskad och steriliserad. Utöver en kärleksfull och lugn katt medföljer kattlåda, katthus, reseväska, kattsele och hennes favoritleksaker. Vi hoppas att du/ni er dem som kan ta hand om lilla Maja på samma varma och kärleksfulla sätt som hon har vant sig vid. Som alla vet är det ett dåligt omen att skänka en katt. Därför efterfrågar jag 500 kr och då får ni en helmysig katt och alla hennes tillbehör som nämns ovan.
500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Örebro

Katthus princess

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Är helt nytt, endast ihopmonterat, katten vill inte använda det, så det säljs till en katt/katter som uppskattar det. Har dynor som kan skickas med. •Färg: rosa/vit. •Storlek totalt: 73 x 55,5 x 65 cm (höjd x bredd x djup). •Insidan: 36,5 x 42,5 x 45 cm (höjd x bredd x djup). •Sovyta: 50 x 47,5 cm (bredd x djup). •Ingång: 28 x 25 cm (höjd x bredd). •Entréns höjd: 9 cm. •Stegens bredd: 19,5 cm. Skickar det inte och det finns kvar om annonsen finns kvar.
350 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj