Quantcast
Till salu inom: ”

cross kawasaki 85cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cross av märke TMX 150 cc till salu. Crossen har en fin fyrtaktsmotorn, färgen är röd, godkänd tävlingscykel. Motsvarar tävlingsgrupp Kawasaki 85 cc. Motorn är behaglig och stark, svarar riktigt bra på gaspådrag. Crossen kördes max 20 timmar, den var lättkörd av en 15 årig kille och mest på asfalt och inne på trädgård. Har aldrig tävlingskörts. Den fick en proffesionell Renthal styre. Fram och bak skivbromsar. Däcken är helt nya så klart. Allt är originalt. Allt är i bra skick. Det finns flera närbilder. Transport kan ordnas inom Malmö.
Vår son var vuxit ur den o Vi byter den gärna till en kawasaki 85cc årsmodell 05 eller nyare. Vår kawasaki går jätte bra, regelbundet servad o väl skött, vi bor i västervik, vi säljer den för 8.500 kr priset är lågt för vi ser att det är dags att byta plast hand tag o plasten på crossen börjar se lite trist/repig ut också. ingen prutmån !
Säljer nu sambons cross då hon ska byta upp sig. Crossen är i bra skick med fräsha däck, inge olje läckage på dämpare Det enda som är trasigt är sadelöverdraget men jag skickar med ett nytt. Kolvringar + olja bytt för ca 10h sedan Crossen står hos mina föräldrar Tunavägen 15 i Nolby - Njurunda/Sundsvall Kom o ta en titt 060-560871 072-7357033 Ej intresserad av byten