Quantcast
Till salu inom: ”

kazuma 50cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SMC Buzz 50
F
Vänersborg

Tidigare annonser till salu

Fyrhjuling Kazuma Blå 50cc, köpt på Jula 08 eller 09 för ca 5000kr Elstart, 4-växlad halvautomat, dvs utan koppling, tumgas samt ett dödargrepp för den som går bakom. Passar bra från 3år upp till 6-7 år. Vi köper en ny nu pga att sonen växt ifrån den. Vad jag vet har den inga defekter, den startar bra och går bra. Ring gärna på kvällstid /Johan
Tre stycken 50 cc Kazuma, varav en är i mycket fint skick (den blå) den är från -09. Den röda och den kamouflagefärgade är tyvärr inte fungerande, men dem får ni på köpet!!! Priset är fast 3000:- (Nypriset är 4500:- på jula), å då får ni som sagt två på köpet. Vi bor i centrala Växjö. Ring om ni har några frågor. Mvh Jan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fyrhjuling 50 cc Barnens favorit! Lättkörd och tystgående (endast 35 dB) ATV med halvautomatisk 4-stegsväxellåda och 4-taktsmotor med elstart. Trumbromsar fram/bak, fartspärr, nödstopp och parkeringsbroms. Hjul: 6". Elsystem: 12 V med CDI. OBS! Får endast köras på inhägnat område. Max belastning: 40 kg. Effekt: 2,2 kW. Motor: 50 cc. Tankvolym: 4,5 l. Mått: L1080xB740xH640 mm. Färg: Blå/svart. Vikt: 68 kg. Lånad bild och text. 5 år gammal. Verkligen lite körd. Finns i Mölle, Obbola, ring 0705562079!
Ska sälja dotterns atv pga att jag är för oteknisk fyrhjulingen är helt ny i skicket har aldrig varit körd ägdes innan mig av en firma som sålde sånna dom tog tanken av denna till en annan sen blev den ståendes tills jag köpte den nu har jag inte kunskapen att få igång den så därför sälger jag den billigt dom kostar 6000 på jula idag så det går att få tag på delar mm via dom det som saknas är som sagt tanken annars fint skick sätter priset på 1500 alt bud byte mot något kul
Liten Fyrhjuling för dom allra minsta motorfreaksen ! Elstart halvautomat (Vuxen lägger i lämplig växel sen gasar bara lillen) Ställbar gas, nödstopp för vuxen att kunna dra i om det barkar iväg ,fotbroms,eftermonterad flagga så den syns ! Fyrtakt = mycket tyst maskin grabben har kört hemma i villaträdgården utan att störa grannarna ! Vi är andra ägarna (Min systers pojk innan) ! "OBS" Mycket fint skick" väldigt få gångtimmar nytt batteri och nyservad våren 2013 i år har den endast tvättats och provstartats pga min son har vuxit ur den ! Instruktionsbok finns !