Quantcast
Till salu inom: ”

cross 50cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har grabben vuxit ifrån sin ögonsten och trotjänare. Den säljs nu till förmån för en cross. Den är regelbundet servad. Han fick den när han var 4 år, så den är perfekt för 4-9 åringar. * Nya lager bakaxeln * Ny kolv och packning * Nytt stift * Ny bytt olja Den kan visas i Stockholm också om jag får veta det lite i för tid. Bara att tuta o köra mao.
Hej! nu vill jag sälja mopeden pga jag har tröttnat på den. det ända som behövs göras är att köpa en nu variator rem sen går den hur bra som helst. Det är 70cc och gianelli trimrör, 17,5 mm förgasare (sökord: dellorto förgasare) Lättare vikter och hårdare tryckfjäder och kopplingsfjädrar. Kåporna hade behövt en genomgång då jag inte brytt mig om lacken utan mest prestandan. Cross styre. En nyckel bara. Det ända originala kvar är 50 cc och framlyktan. Är just nu i delar men kan skruvas ihop om det önskas, kan även säljas i delar. Kom med bud!
Obes, oskattad, senast godkända bes 2011-05 , avställd. Motor funkar klockrent , Kända fel , hjullager vänster fram , bakre ljuddämpare hål . Rost finns Dåliga sommardäck , vinter däck Anv. Som reservdelsbil eller fixa till felen . OBS ! lånat bilbatteri så det måste ni ha med om ni ska ha den . 2000:- eller bytes mot , fungerande åk klippare lr 50 cc cross fungerandes . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Det är den luftkylda, låga, varianten. Köpte den förra sommaren till min då 8-åriga grabb. Nu har han redan vuxit ifrån den. Körd kanske högst 10 tim utan problem i vår ägo. Startar och går bra, bara att tuta och köra. Finns i N Stockholm men kan även visas i Ramsberg/Gammelbo. Har lite dålig mottagning på telefonen på helgerna men ringer upp om du lämnar ett medd! Sökord: knatte kross 50 minicross minicross
Sonen har vuxit ur crossen. Perfekt nybörjarcross, eller som leksak på landet.Bara gasa och bromsa. Har aldrig haft några problem med den. Startar alltid på första eller andra kicken. lite pyssel finns om man vill men funkar alldeles utmärkt i detta skick. Alpinestars stövlarna är storlek 3 och inte mycket använda. Dom andra stövlarna är storlek 39. Kläder och skydd följer med. Hjälm och byxor är trasiga. Ena fästet på skärmen är av, och spänndelen på byxorna är av. Priset är prutat och klart.