Quantcast
Till salu inom: ”

kazuma 50cc reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Kazuma Meerkat 50cc Fyrhjuling/ATV för barn ca 3-10 år med Semi-automat växel. 4-taktsmotor med elektrisk start och lyse fram. Nytt batteri. Startar alltid lätt, går som en klocka och är i fint skick. Väldigt vanlig fyrhjuling och reservdelar är lätt att få tag i om det mot förmodan skulle behövas. Går extremt tyst. "Kill switch" man kan gå med ett snöre bakom och dra i så stannar motorn. Fakta: Motor 4-takt ,ca 3hk Kylning luftkyld Storlek lxbxh 105*73*64cm Maxhastighet 30km/h Startsystem Elstart Säteshöjd 56cm Vikt 71kg Maxvikt förare 40kg Växelsystem Halvautomat, 4 växlar
Reservdels maskin eller laga förgasaren. Ny kedja och drev Bra batteri
Hej Tänkte sälja grabbens leksaker. Fyrhjulingen är en 50cc som funkar perfekt. Köpt på jula för 2 år sedan. Kazuma är märket på den och reservdelar finns på jula. Pris: 2800kr Mini crossen är en kopia av en pw50 och den är väldigt svårstartad. Behöver lite kärlek. Pris: 1200kr Kom och köp!!
Fin fyrhjuling för barn 3-10 år. Elstart. Startar lätt. Halvautomat - ingen koppling. 4 växlar. Växelindikator. Gasspärr justerbar. Nytt batteri. Lätt att hitta reservdelar om det behövs. fungera mkt bra.
Fyrhjuling / atv 50 kubik. Lättkörd med automatväxel och 4-taktsmotor med elstart. Nytt batteri. Något solblektplast men annars ok i skick. Motsvarar modell Kazuma och reservdelar finns att köpa om det skulle behövas.