Quantcast
Till salu inom: ”

kieffer sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket välvårdad märkesdressyrsadel ... det är inte mer att säga en en-gång-Kieffer-alltid-Kieffer! Har legat på normalt vuxna varmblod men även på stora varmblod med mycket mank - passar dock inte min nya maxade D-pony. Efter senaste omstoppning har sadeln tagits ur drift, eftersom den stoppades för mycket i sittkuddarna (syns på bilden bakifrån). Misstänker att den måste anpassas just där vilket är enlig min sadelmakare inga som helst problem.
Kieffer Master dressyrsadel. Svart, 17" med medium/wide i bomvidd. Betyg: 3+ Avbetalning: 295 kr/mån Mer information hittar ni på vår hemsida www.bockmanncenter.jetshop.se. Sadeln skickas gärna och öppet köp lämnas. Ni kan enkelt beställa denna sadel genom att ringa till butiken på 040-450820 mån-fre 14-18 eller lör-sön 10-15 eller genom att gå in på hemsidan under sadlar. Ni kan välja att betala med kort, förskottsbetalning eller genom avbetalning
En äldre Kieffer dressyrsadel säljes. Tyvärr är jag lite osäker på mått, men tror det är en 17" sits och normal mot smal bom. Jätte skön att rida i och den är omstoppningsbar, tror även den går att värma om till önskad storlek. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Köparen står för frakt. Första kontakten via mail tack! Har även stigläder 165 cm med stigbyglar och en sadelgjord 135 cm sprillans nya (gjorden passar inte till denna sadel)
Kieffer Wien DL, normal bom, sits 17, 5. Äldre modell med normalt slitage som märken efter stigläder och ett skrapmärke på bakvalvet. Cutback vilket ger plats för mycket manke. 3 av stropparna har delat sig lite men lädret är i gott skick och behöver troligen inte bytas än på några år. Har legat på fullblod med mycket manke och ganska rak rygg. Fler bilder kan mailas. Öppet köp lämnas så att du kan provrida sadeln.