Quantcast
Till salu inom: ”

kinesisk ekorre säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brudklänning, stl. 38 (S), dam Brudklänning i ca stl.M trumpet /jungfrumodell med lätt släp. Uppsydd att passa en brud som är ca 160-165cm lång beroende på skor. Slöja ingår. 1 500:- Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam Röd kinesisk traditionell klänning / cheongsam / kei po stl M smal passform 250:- Skor, stl. 36, dam vita sidenskor med pärlor klack 10cm platå fram 1cm vristband som håller skon på plats och gör det bekvämare att gå i. 100:-
Hejsan jag har en kinesisk ekorre hona som jag vill sälja pga ändrande familjeförhållande, ekorren är två år och är väldigt livlig äter och bajsar som den ska. Dessa ekorrar trivs bäst ute i stora voljärer och klarar svensk vinter utan problem. Foto kan skickas vid intresse.
Till salu en kinesisk ekorre, som är 2 år gammal och fick 2 ungar med sin hona i somras. Ungarna såldes till en Halmstad och tyvärr smet honan i höstas, och nu har jag bestämt mig för att sälja honon. Hoppas på ett hem, där en hona eller en kamrat väntar. Ekorrar i fångenskap trivs bra i stora utrymmen, de tycker om att vara ensamma och gömma mat, oftast är de bara intresserade av en partner under våren då det är parningstid. Basfödan är papegojfoder blandat med marsvinsfoder, men frukt och grönt, samt kokta ägg mm älskar de också. Den kinesiska ekorren är mycket nära släkting till våran svenska ekorre, men den är lite större och mörkare. Denna har nu vinterdräkten, men till våren får han tillbaka sin mörkröda färg, samt håren på öronen försvinner. Justnu sover han mycket i holk (det gör de på vintern), men till våren är han ute igen och är då mycket aktiv. Väldigt roligt att titta på och mycket kvicka, de är väldigt nyfikna och lekfulla, leker tafatt mm, kommer gärna fram till nätet och tar nötter ifrån handen. Hanterar man dem dagligen så blir de så pass tama att de rotar godbitar från ens fickor och sitter på ens axel och börjar äta. Eventuellt kan en hona ordnas till våren, då jag har lite kontakter med folk som har ekorrar. Han går utomhus året runt. Fler bilder kan skickas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.