Quantcast
Till salu inom: ”

blandras pudel kinesisk nakenhund till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en tik blandras mellan chihahua o kinesisknakenhund som fyller 1 år i Juni. Tyvärr måste vi göra oss av med henne då vi fått ändrade arbetstider och vi ej har den tid hon behöver över. Hon är van barn, katter och andra hundar. Vi brukar ha henne lös och hon lyssnar när man kallar på henne. Och hon gillar att träna sitt, tass och ligg mm. Vi vill att våran hund kommer till någon som har MYCKET tid över till henne. Vi vill att ni skriver ett mejl om vilka ni är och vad ni gör så hör vi av oss om de verkar intressant. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
kinesisk nakenhund blandras valpar Lev kl. v.27 Mamma Mahogny färgad renrasig chinese crested 27 cm i Mankhöjd. Pappan Svart Toy pudel 26 cm i Mankhöjd 1.tik blå hårighetsgrad 4 blir ca 28 cm i mankhöjd. 1. hane mahogny hårighetsgrad 3 blir ca
Daisy är en fin och snäll kinesisk nakenhund, med 12 % pudel. Ser precis ut som en kinesisknakenhund och är bara 29 cm hög. Så hon är liten och fin! Hon är 2 år gammal, född: 2011-02-21. Är vardagstränad, van med att duscha, raka och klippa klor. Gillar att åka bil, går bra ihop med barn, katter och andra hundar. Tar långa promenader när vädret tillåter, och även mysiga stunder i soffan med familjen. En härlig hund som gillar det mesta. Daisy har gjort ett kejsarsnitt och bör nog inte bli dräktig igen, enl vetrinär. Därför säljes hon enbart till sällskap! Hon är fullt frisk och vetrinärbesiktad, avmaskad, vaccinerad, chipmärkt och reggad i Jordbruksverket. Koppel, halsband, mat och matskål, leksak, bajspåsar, hundgodis/ben, liggdyna och kläder följer med i köpet. Säljes pga för många djur i familjen och att vi ska satsa på renrasig avel. Ring gärna, för jag kollar sällan mail! Och i såna fall ett första mail, sen telefonkontakt. Oseriösa gör sig ej besvär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.