Quantcast
Till salu inom: ”

klippan soffa ikea säljes

Soffa x2

Östergötlands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Klippan 2-sits soffa som är köpt på IKEA för ett år sen. Perfekt för studenbostad, gästrum och andra mindre utrymmen. Svart tygklädsel som går att ta av och tvätta eller varför inte byta till en annan färg om så önskas. IKEA säljer 17 olika färger på tyger som du kan välja mellan om du vill ha den i någon annan färg. Billigare vid snabb & smidig affär! RING för mer info! http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S29848385
Hej Jag har en klippan soffa från ikea till salu pga att jag precis har flyttat. Soffan är i gott skick, inte mycket använd. Det medföljer två klädslar till soffan en svart och en ljusgrå/beige i lite grövre tyg. Soffan + båda klädslarna skulle jag vilja ha 600 kr för. Prutat och klart. Finns på gamla norr i Växjö. Mvh Lina
Har två st Ikea Klippan soffor. Röd klädsel. Är i behov av tvätt. Den ena soffan är det inget fel på förutom att klädseln behöver tvättas då, Men i den andra soffans armstöd så har stoppningen flyttat sig (går nog att fixa) inte så skönt att luta sig mot sidorna. Men sofforna ska bort idag fredag eller i morgon lördag!! Så skynda er! Först till kvarn eller högstbjudande. Priset kan diskuteras! 700 kr för två soffor. Maila mig snarast!
Hej! Jag och min sambo skall sälja ett par möbler som vi har pga flytt till Stockholm då vi ej har möjlighet att ta med allting. Det är följande som säljs: - Stor vinröd soffa 1000:- - IKEA Klippan soffa med "jeans"-klädsel 500:- - IKEA Lack Soffbord (Översta bilden) 150:- Soffbordet har en mycket liten reva, annars ingenting. Självklart kan vi diskutera priser och olika "paket-pris" ifall ni skulle vilja ha flera saker. Ni kan nå oss både genom telefon och mail.
Klippan 2 sitssoffa säljes pga flytt! En enkel bra soffa som man kan piffa upp med nya klädslar från ikea, från 195kr bara! Klädslen är avtagbar så den går lätt att tvätta. Nypris på denna är 1500kr http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S29826289#/S19875379/ Säljes för ENDAST 300 kr, billigast på blocket, då den behöver hämtas innan fredag! (Vi kan MOT en avgift på 250kr lämna soffan hos dig INOM Malmö området på fredag!)