Quantcast
Till salu inom: ”

klädsel ikea klippan 4-sits soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har två ikea Klippan soffor, i färgen granånvit, som jag nu ska sälja då jag ska flytta till Indien. Sofforna är jätte fina, rymliga och väldigt bekväma. De är inköpta i mars 2011 och har endast använts till augusti, men har tyvärr blivit smutsiga av att ligga i källaren de senaste månaderna. Det går bra att tvätta klädseln och använda men vill du byta färg på soffan/sofforna finns det soffklädslar, i olika färger, att köpa på Ikea. Just för att den vita klädseln är smutsig och att jag ej hinner tvätta dem säljer jag dessa till ett väldigt lågt pris. Klippan 2-sits: 600kr Inköpspris: 1695kr Klippan 4-sits: 1300kr Inköpspris: 2995kr Du kan få båda sofforna för 1500kr eller bud. Mvh Nadia
IKEA KLIPPAN 4-sits soffa i GRANÅN Svart (klädseln är utbytbar). Bredd: 250 cm Djup: 88 cm Höjd: 66 cm Köptes 2009, nypris 2795 kr. Soffan är i gott skick och säljs då jag vill köpa ny. Skicka gärna ett mejl om du/ni är intresserade så kan jag ringa upp er eller skicka mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu våra två st populära Ikea Klippan soffor. De är båda 4-sits och har inte den vanliga klädseln på sig utan något som är väldigt svårt att få tag på idag. Vitt, ulligt, mjukt och otroligt skönt. Du kan se på puffarna hur klädseln ser ut till sofforna. De är dessutom båda ganska nyligen kemtvättade till ett pris för 1000 kr. Sofforna är i nyskick. Det går även att tvätta klädseln i maskin men vi valde att skicka dem på kemtvätt. Finns även andra klädslar att köpa på nätet. Pris för båda 2300 kr! Hämtas gärna omgående.
IKEA Klippan 4-sits. Klädseln har två sprickor, därav det låga priset, se bilder. Går att laga för den händige. Nya klädslar finns på http://savemysofa.com/ eller blocket. Denna soffa är ganska ovanlig på blocket, passa på... - Bredd 248 cm - Djup 88 cm - Höjd 66 cm - Antal sittplatser: 3-4 styck Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.