Quantcast
Till salu inom: ”

klippo gräsklippare modell äldre säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En fullt fungerande äldre klippare, inte självgående Jag bytte till ny motor för några år sedan 4 Hk En maskin med trött (död) motor, kanon för den som vill kosta på en motor eller flytta över från sin sönderrostade.... Priset är för båda maskinerna, Skickar med olja då det kan vara bra att byta. Kom gärna och provklipp i Norby Uppsala. Fast pris 900 för båda Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har några klippare att sälja från vänster Klippo gammal men renoverad mycket bra skick förutom däcken fram ( OBS det saknas uppsamlare ) ny servad 2500kr Klippo äldre modell med drift dåliga däck nyservad pris 1800kr Stiga (gul) multiclip allt fungerar ny servad 1500kr Stiga ( grå) nyservad driften ur funktion o uppsamlare saknas 800kr Har ni några frågor kontakta mig Tim på 0702024692
Gräsklippare som behöver lite omvårdnad: 1: Klippo med inte så gammalt knivskär, ryker mycket och håller inte varvet, 500:- 2: Cresent som klipper fint men är svårstartad och har orolig tomgång 300:- 3: Demon självgående cylinderklippare som klipper som en dröm, finns en till inkluderad i delar. Har bara inte varit igång på många år, 800:- 4: Äldre Klippo med def gängor för tändstiftet, 500:- Finns i Trollhättan så länge annonsen inte säger annat.
Säljer en välanvänd begagnad gräsklippare av märket Klippo av äldre modell med motor Briggs&Stratton Sprint 3.5 hp. Motorn är servad och startar.
Äldre Klippo självgående gräsklippare i bra skick. Tele: 0320/83079 eller 073/2204938 Ring, mejla inte.