Quantcast
Till salu inom: ”

klippo gräsklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

När du vill ha en gräsklippare som verkligen håller i många år. Den kallas för evighetsmaskinen och har används av proffsen i många år. Vi har i stort sett hela Klippos modellprogram hemma för omgående leverans. Vi levererar alla våra maskiner leveransservade med olja och bensin och vi lämnar två års garanti. Klippo motorgräsklippare börjar från 4100 kronor, mer info hittar ni på vår hemsida. Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson. Riktiga grejer sedan 1948.
Säljer min gräsklippare Rotak 37 li Den är uppackad men inte använd då jag fick tag på en klippo från blocket och jag behövde en kraftigare modell! Lite info om klipparen.. Laddas upp extremt snabbt och är alltid klar att använda. Full effekt utan kabel, lätt att manövrera. Med innovativ gräskam som ger kantnära klippning och ''Ergo Flex''-system. Ergonomiskt formade och ställbara handtag ger bättre kroppsställning och avlastar musklerna vid klippning(!)
Klippo gräsklippare som har många år på nacken. Drivningen fungerar. Två av fyra knivar har lossnat. Svårstartad och därför köpte vi en ny Klippo, som startar på första draget, men detta kan vara något för den händige. Finns 3 minuters bilkörning från Ropsten, dvs rätt centralt. 600 SEK prutat och klart. Jag lägger ingen tid på att diskutera och jag vet inget speciellt om gräsklipparen mer än ovan. Maila och jag ringer upp.
Gräsklippare av märket Klippo som är en jätte bra maskin som alltid startat. Den köptes för ca 3-4 årsen får 6000:- ny. Eftersom att jag inte kommer ha något mer gräs i våran trädgård efter byggnation så säljen den för 2500:- vid ett seriöst köp så behöver jag inte den längre. Därför vill jagkan jag gå ner lite. Bruksanvisning medföljer. Så länge annonsen finns kvar så finns gräsklipparen kvar.
Hej! Säljer en fin Klippo Excellent med Honda motor. Inköpt 2009 på varuhuset i Rönneshytta AB. Nypris 7000:- kr. Har inte haft några problem alls med den under den tid jag använt den. Kontakt sker via telefon eller mail. Tel nr: 073 309 68 71 Mvh Stefan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.