Quantcast
Till salu inom: ”

klippo säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer 6st klippo grässklippare till ett sammanlagt pris för 5000kr!!det är något fel på vissa av dom,felen är bara att dom inte startar, men är man händig o gillar o meka med maskiner så får man mycket bra grässklippare till ett bra pris!Från märket klippo,vilket är ett bra märke! säljer dom från ett dödsbo o vill därför bara bli av dom,har inte själv tid o stå o fixa o meka med dom!Ring mig för en titt på dom. Först till kvarn gäller! Mvh Elvis
Har en klippo som jag inte behöver då jag bor i lägenhet som inte har används på 2år. Startar väldigt lätt, provade för några dagar sedan. Kan klippa hela 60 cm högt gräs ! Motortillverkare Briggs & Stratton Klippsystem Mulching Klippbredd, 53 cm Klipphöjd, min-max 30 - 60 mm Inte min på bilden. Men liknade modell.
En till åren kommen klippo som i sin glans dagar kunde repa av ett tunnland gräs på någon timme. Nu måste man dock vara uppmärksam på vilket humör vederbörande är på, för att han skall vara samarbetsvillig, vissa dagar är han jätteglad och går igång på första draget, medan det ofta händer att han trilskas och vill stå kvar i garaget. Du som har psykologutbildning eller är invärtesläkare borde vara mest lämpad att förvärva denna tingest för 150 svenska kronor.
En av våra absoluta storsäljare med ett enastående klippresultat. Hela Excellent-serien är utrustad med Klippos helgjutna aluminiumkåpa som är unik i sitt slag. För att göra klipparen mer allround är kåpan försedd med en avtagbar insats. Om gräset är högt eller tjockt blir det lättare att klippa om denna insats monteras av. Pris: 5700:- inkl.moms Obs! Nu är äntligen vår nya webbutik klar. Beställ gärna våra varor direkt i webbutiken till fri frakt!
ERBJUDANDE! JONSERED FR2215MA Rabatt 5.000:- NU ENDAST 34.900:- 1 ex kvar. Gäller till 31 juli -12 En mångsidig Frontrider med ett robust klippaggregat med möjlighet till både mulching och bakutkast. Det avancerade midjestyrningssystemet ger exceptionell styrbarhet och snäv svängradie. Automatisk transmission för bekväm drift och frontmonterat klippaggregat för att lätt nå under buskar och i hörn med obehindrad översikt från förarsätet. Välkommen till din Jonsered och Klippo handlare i Åhus. Tel: 044-240855 Peter: 0708-289094 www.bensinhandlaren.se