Quantcast
Till salu inom: ”

klippo säljes

Klippo

Sjöbo
Klippo

Vårgårda

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer 6st klippo grässklippare till ett sammanlagt pris för 5000kr!!det är något fel på vissa av dom,felen är bara att dom inte startar, men är man händig o gillar o meka med maskiner så får man mycket bra grässklippare till ett bra pris!Från märket klippo,vilket är ett bra märke! säljer dom från ett dödsbo o vill därför bara bli av dom,har inte själv tid o stå o fixa o meka med dom!Ring mig för en titt på dom. Först till kvarn gäller! Mvh Elvis
Har en klippo som jag inte behöver då jag bor i lägenhet som inte har används på 2år. Startar väldigt lätt, provade för några dagar sedan. Kan klippa hela 60 cm högt gräs ! Motortillverkare Briggs & Stratton Klippsystem Mulching Klippbredd, 53 cm Klipphöjd, min-max 30 - 60 mm Inte min på bilden. Men liknade modell.
En till åren kommen klippo som i sin glans dagar kunde repa av ett tunnland gräs på någon timme. Nu måste man dock vara uppmärksam på vilket humör vederbörande är på, för att han skall vara samarbetsvillig, vissa dagar är han jätteglad och går igång på första draget, medan det ofta händer att han trilskas och vill stå kvar i garaget. Du som har psykologutbildning eller är invärtesläkare borde vara mest lämpad att förvärva denna tingest för 150 svenska kronor.