Quantcast
Till salu inom: ”

knä stol stokke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord&stolar

Tyresö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ergonomisk kontors-/relaxstol "Stokke Duo Balans" i grönt kalvskinn, designad av Peter Opsvik för Stokke-fabriken. Begagnad men i mycket fint skick. Nypris ca 12 000 kr. Klassisk stokke-stol. Det går att sitta på tre olika sätt - framåtlutad sits med del av vikten på knäna, rakt eller bakåtlutad med benen vilande på knästöden (som går att variera lutning på). Passar framförallt som skrivbordsstol, men också som konferens- eller övervakningsstol. I grönt läder med justerbara benstöd. Används ofta för att stärka upp rygg för personer med ryggproblem. Designad av den norske möbeldesignern Peter Opsvik för Stokke-fabriken.
1) Navigator. Ortopedisk, mediumstor stol för kontoret, besökaren, receptionen eller konferensrummet. Ställbart ryggstöd, svankstöd med handpump, Ryggförlängning, Tiltfunktion, Viktjustering, 100mm Höjdjustering, Uppvikbara armstöd, Fotkryss med 5 armar, Gungmekanism med justerbar hårdhet. Klädsel: lila tyg/svart läder på armstöd/nackstöd. Pris 1600 kr. Nypris idag cirka 6000 kr 2) Stokke. Ortopedisk balansstol, mörkbrun trästomme, stoppad sits o knän, klädsel slitstarkt tyg. Pris 500 kr. Nypris idag cirka 2400 kr
Stokke knästödsstol, som har ett antal år på nacken men i fint skick. Perfekt vid ryggont. Svart ylleklädsel, lite trådsliten där man har knäna, sitsen helt OK. Höjochsänkbar med hjälp av gaspatron. En tidigare modell av Stokke Variér (kostar i affär drygt 6000 spänn), minns att den var sketdyr när jag köpte den för många år sedan. Men nu är diskbråcket läkt, jag har just flyttat och konstaterar att den inte får plats. Bättre att någon annan stackare med dålig rygg får nytta av den. 1500 spänn prutat och klart. Endast avhämtning, finns i Danderyd.
En grön gung-stol/pall i märket Stokke för rygg träning och hållning. Otroligt skön! De små kuddarna är för knäna. Denna artikel finns för närvarande i vår Butik i Hammarby Sjöstad (Hammarby Allé 92) och kan reserveras utan köptvång i 3 dagar. Ange artikel nummer vid reservations förfrågan. För mer info och möbler besök vår hemsida www.refurn.se Skick: Använd, men ok. Mått: Bredd: 50cm, djup: 72cm, sitthöjd: 52cm. Uppge artikelnummer 32225.
STOKKE Balans Variable Bekväm modell där du lätt intar olika lägen men alltid med bra ställning för ryggen. Stolen kan användas normalt, framåtlutad så man har tyngden på knäna när man sitter vid ett bord samt bakåtlutad i demonstrativt nu-har-jag-jobbat-klart-läge. Nypris på motsvarande stol är ca 14 000:- (http://www.ergoff.se/knastod/300-varier-stokke-gravity-balans.html) Tyvärr har jag inte längre plats för stolen, så därför säljer jag den. Finns i Lund. Tel äv 0700-199052 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.