Quantcast
Till salu inom

"båge tripp trapp stokke stol säljes"

Uppsala
Idag

Indy stolar

2 000 kr
Citiboard
Umeå
Igår

Läcker stol

500 kr
Citiboard
Idag

Bugaboo Donkey Duo

4 900 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Prydnadsstol

200 kr
Blocket.se
Idag

Åhusvägen15

2 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
8 dagar

Tripp trapp stolar från STOKKE

600 kr
Blocket.se
Höganäs
13 dagar

Stokke tripp trapp

500 kr
Blocket.se
Kristianstad
19 dagar

Stokke Tripp Trapp

500 kr
Blocket.se
Butik Gislaved
Idag

Volvo XC40 D4 AWD Momentum...

339 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Falköping

Stokke New Born

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Perfekt liten stol som gör att du kan ha med din nya familjemedlem vid matbordet. Vår lilla tjej tyckte inte om att sitta i babysittern nere på golvet, när vi skulle äta. Allt löste sig när hon kom upp och kunde se vad som hände vid matbordet. Bågen för leksaken finns. Jag missade bara att ta med den på bilden. "New Born" stolen passar på Stokke Tripp Trapp. OBS! Det är endast "New Born" stolen som är till salu. Nypris: 999kr Mitt pris: 600kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Lekeberg

Stokke Tripp Trapp med båge

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Stokke Tripp Trapp med spädbarnsbåge i välbevarat och välanvänt skick. Stolen har två sitt- och fotplan samt en spädbarnsbåge. Läderbandet mellan bågen och planent är sedan länge utslitet, men kan ersättas av ett bälte. Stolen avhämtas i Lanna, Karlskoga eller Örebro men kan också skickas i demonterat skick mot fraktkostnad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Umeå

Stokke Tripp Trapp stol & Resesäng Baby Sleep

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
* Stokke Tripp Trapp stol i mycket bra skick, inklusive båge och kuddar. Detta är stolen som växer med barnet. Både sits och fotstöd kan justeras i höjd och djup. Passar barn i alla åldrar! 800:- * Resesäng Baby Sleep i bra skick, använd bara ett fåtal gånger. Lätt att fälla upp/ihop och förvara i medföljande väska! 250:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se

Brio spjälssäng, Stokke tripp trapp stol

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi säljer nu vår fina spjälsäng från Brio. Inköpt 2011 och i nyskick. Man kan ha sängbotten i två lägen och ena sidan går även att höja och sänka. Höjd 100 cm, Bredd 65 cm och längd 124 cm. Madrass och spjälsängsskydd finns, vi kan även skicka med ett täcke samt kudde. Pris 950 kr. Vi säljer även en svart tripp trapp-stol från Stokke, lite kantstött men i fint skick (lätt att ordna med lite svart färg). Inköpt 2011. Det finns ryggplatta och båge till. Pris 950 kr.
950 kr
Blocket.se