Quantcast
Till salu inom: ”

båge tripp trapp stokke stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Perfekt liten stol som gör att du kan ha med din nya familjemedlem vid matbordet. Vår lilla tjej tyckte inte om att sitta i babysittern nere på golvet, när vi skulle äta. Allt löste sig när hon kom upp och kunde se vad som hände vid matbordet. Bågen för leksaken finns. Jag missade bara att ta med den på bilden. "New Born" stolen passar på Stokke Tripp Trapp. OBS! Det är endast "New Born" stolen som är till salu. Nypris: 999kr Mitt pris: 600kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stokke Tripp Trapp med spädbarnsbåge i välbevarat och välanvänt skick. Stolen har två sitt- och fotplan samt en spädbarnsbåge. Läderbandet mellan bågen och planent är sedan länge utslitet, men kan ersättas av ett bälte. Stolen avhämtas i Lanna, Karlskoga eller Örebro men kan också skickas i demonterat skick mot fraktkostnad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
* Stokke Tripp Trapp stol i mycket bra skick, inklusive båge och kuddar. Detta är stolen som växer med barnet. Både sits och fotstöd kan justeras i höjd och djup. Passar barn i alla åldrar! 800:- * Resesäng Baby Sleep i bra skick, använd bara ett fåtal gånger. Lätt att fälla upp/ihop och förvara i medföljande väska! 250:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer nu vår fina spjälsäng från Brio. Inköpt 2011 och i nyskick. Man kan ha sängbotten i två lägen och ena sidan går även att höja och sänka. Höjd 100 cm, Bredd 65 cm och längd 124 cm. Madrass och spjälsängsskydd finns, vi kan även skicka med ett täcke samt kudde. Pris 950 kr. Vi säljer även en svart tripp trapp-stol från Stokke, lite kantstött men i fint skick (lätt att ordna med lite svart färg). Inköpt 2011. Det finns ryggplatta och båge till. Pris 950 kr.