Quantcast
Till salu inom: ”

stokke tripp trapp new born insats stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nice shoes

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stokke New Born är en insats för nyfödd och babysitter i ett som hör till Tripp Trapp stolen, men också kan användas fritt på golvet. Med Tripp Trapp Newborn Set kan barnstolen användas för nyfödd och barnet kommer högt upp vid matbordet. Extra grönmönstrat överdrag medföljer samt matchande haklapp. Både klädseln och överdraget är tvättbara. Mycket bra skick, använt av ett barn under kort tid. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stokke New Born Set är en insats för nyfödd och babysitter i ett som hör till Tripp Trapp stolen, men också kan användas fritt på golvet. Med Tripp Trapp Newborn Set kan barnstolen användas för nyfödd och barnet kommer högt upp vid matbordet. Mycket bra skick! Finns på Stora Essingen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stokke Tripp Trapp Insats för nyfödd och babysitter. i fint skick. väldigt lite använd av 1 barn. original kartong finns kvar. Detta är en insats för nyfödd och babysitter i ett som hör till Tripp Trapp stolen, men också kan användas fritt på golvet. Med Tripp Trapp Newborn Set kan barnstolen användas från nyfödd och barnet kommer högt upp vid matbordet, så man kan ha ögonkontakt med de andra runt bordet. nypris runt 900-1000 kr. mitt pris 700 kr. finns i Vigge men kan tas in till stan vid tillfälle.
Insats till Tripp Trappa stol för nyfödda, så att även de kan sitta med vid bordet. Endast använd ett fåtal gånger. Inkluderar arm för nalle och fötter.