Quantcast
Till salu inom: ”

knatte cross pxone 50cc ktm kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En bra första cross. Grabben har tröttnat på crossen, åkte på den förra sommaren kanske 10ggr men sen blev det inget mer. Den är pigg för att vara så liten och gör runt 60-70 km/h. Den är enkel att serva och har fungerat bra. Han ramlade med den en gång så handbromsen fick sig en törn men den är lagad och fungerar idag, men det är lite repor på den efter det. Jag skall även byta bränsleslang till den innan försäljning. 1 år gammal och nypris var 5000:-. B.V.S.A
KTM köp din ktm 50 cc hos oss! Mätarställning: 0 mil Typ: Cross/Enduro/Trial Info: köp din ktm 50 cc av oss på marin & fritid 12 mån räntefri avbetalning, köp nu, börja betala våren 2014! ring eller mejla för mer info. Välkomna!! söndasöppet i våran laxå-butik 11-15 Om företaget Om företaget: marin & fritid har sysslat med båtar och tillbehör i över 51 år! marin & fritid har aktivt förmedlat båtar i över 51 år! MC CROSS fyrhjulingar och husvagnar husbilar ingår i sortimentet Besök hemsidan www.marinfritid.com Ni är välkomna att ta kontakt både som Säljare och Köpare! vi är Sveriges största marina företag med butiker i LAXÅ KARLSTAD ÖREBRO OCH ÅMÅL vinterförvaring
Pxone 50cc barn cross säljes pga dåligt intresse från barnen. Sparsamt använd av mina barn 6-10 år så crossen passar lämpligt för den åldern. Enda trasig delen är ena sidoplasten men den kostar 150:- att köpa. Nedan är information från butiken där crossen är köpt. Barncross PXone med 6,8hp KTM Replika 2-takts motor på 50ccPXone har 10" framhjul samt 10" bakhjul, däcken är grovmönstrade, svart lackerade fälgar, ventilerade bromsskivor, hydrauliska bromsar både fram och bak, Upside Down dämpare perfekt avstämda för crossen. Crossen drivs av en automatväxlad 2-taktsmotor på 49cc. Gröna kåpor av hög kvalité, svart lackerad kvalitets ram och hållbar stålsving för högsta säkerhet! PXone barncross är en perfekt nybörjarcross av hög kvalité för lång körglädje! Crossen körs på blyfri 95 eller 98 oktanig bensin blandad med 2% 2-taktsolja.
Har en barn cross som jag inte använder. Den går väldigt fort och med väldigt bra acceleration!!! Det verkar vara en kopia på en ktm 50 sx junior Vattenkyld Startar jätte lätt och går fint. 2-takt Automat 65cm från marken till sadeln. Handtaget till frambromsen är av. Bak bromsen funkar. Läcker lite. Tror de e glykol från kylaren. Vet inte vilken årsmodell det är!! Men jag va tvungen och fylla i ett år.
Barncross PXone med 6,8hp KTM Replika 2-takts motor på 50ccPXone crossen har 10" framhjul samt 10" bakhjul, däcken är grovmönstrade, svart lackerade fälgar, ventilerade bromsskivor, hydrauliska bromsar både fram och bak, Upside Down dämpare perfekt avstämda för crossen. Crossen drivs av en automatväxlad 2-taktsmotor på 49cc. Gröna kåpor av hög kvalité, svart lackerad kvalitets ram och hållbar stålsving för högsta säkerhet PXone barncross är en perfekt nybörjarcross av hög kvalité för lång körglädje. Endast körd fyra timmar.