Quantcast
Till salu inom: ”

koloni kävlinge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Solglasögon

Kävlinge
Mangelkorg

Kävlinge
Kryddburkar

Kävlinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonin är välbelägen och lätt tillgänglig på hörntomt intill Dalgatan. Tomten som är 450 kvm har aldrig varit översvämmad och det går att parkera bilen intill grinden. Stor stuga med vardagsrum och matplats, kök med fungerande gasspis och matkällare. Belysning i hela stugan med batterilampor. Liten "verkstad", redskapsskjul med portapotti. Stort uterum under tak. Vattensökning påbörjad - ej fullföljd pga flytt men pump finns. Motorgräsklippare och en hel del trädgårdsredskap, samt trädgårdsmöbler medföljer i köpet. Arrende är betalt till mars 2012. Innehavaren måste vara bosatt i Kävlinge kommun.
Superfin, relativ nybyggdt, fräs och mysig koloni med stor trädgård säljes. 2 rum och kök ca 50 m2, stor altan med grill. Förråd Hela stugan är larmad. Socelllenergi som monterad på taket och producerar elektrisitet. Lättskött tomt med olika sorts äppelträd, vidruva, hallon, krusbär, svartvinbär, jurdgubba, blommor. Årets avgift för föreningen är betalt. Viss utrustning och möbelemang övertas enligt överenskommelse. På området finns toalett och kontainer. Nära bad, fiske affär. Möjlighet att vara med många olika föreningsaktiviteter Lämpligt för barnfamiljer, som äldre.
Stugan, som blev målad förra året, är möblerad och har en kokvrå där gasolspisplattor finns. På framsidan finns ett uterum där det är mysigt att sitta när det regnar. Det finns 3st redskapsutrymmen med mycket verktyg som ingår bl.a en Stiga motorgräsklippare. Trädgården är välskött och har 4st äppleträd och en stor magnolia. Vattenpump finns på tomten.