Quantcast
Till salu inom: ”

koloni stuga klondyke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga i djurkolonin Klondyke i Ystad säljes Ena delen är nybyggd Stugan består av - kök med liten matplats - sovrums del - vardagsrum med dörrar ut till trädgården - toalett med dusch (indraget avlopp med fungerande dusch och toalett. Med sluten brunn/tank) - litet uterum med ingång - stor trädgård - förråd Man måste vara skriven i Ystad Om ni vill se fler bilder finns det, skicka ett mejl så skickas fler bilder Ring om du har några frågor eller vill ha mer information billigare vid snabb affär
KOLONI TILL SALU Gång U nr:8 kolonistugan säljes för 45 000 eller högstbjudande. Det finnes el och dusch kolonin säljes med alla inventarier och verktyg. Stugan säljes p.g.a. åldersskäl. Köparen måste vara bosatt i Landskrona stad. Stugan visas den 4/5-5/5 mellan kl. 09:00-15:00 Vid annan önskad visningstid ring Bengt Helgesson på Tele:0739-99 05 90 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Underbar koloni till salu på centrala Sommarfrid! Dubbel lott på ca 400m2 med två stugor, en som används som förråd och den andra som en vanlig stuga. Härlig trädgård med mycket blommor, även tre fruktträd och olika bärbuskar som hallon och björnbär mm. Har bytt tak på båda stugorna 2012 samt målat stugan invändigt 2012. Årsarrendet är betalt för 2013! Säljes med tillhörande utrustning, så som gräsklippare, handverktyg, primuskök, campingtoa mm. En underbar liten oas mitt i stan, med härlig miljö samt sol till sent på kvällen! Gång nr 6 nr 52 & 53! Måste ses! M.v.h Linda
Vi säljer nu vår koloni, en oas mitt i centrum. Kolonin är belägen vid vallgraven med slottet som närmsta granne. Stor tomt på ca 1000 m². Här finns gott om fruktträd, ett växthus och många odlingsmöjligheter. I stugan finns både el och vatten indraget. Detta är möjligheternas trädgård! Visning söndag 12 maj kl 15:00, annars vid överenskommelse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljs en fin koloni i Klondyke. Den har två rum och kök med ett stort fint uterum till. Det finns också en stor verkstad med många möjligheter. Utedass inomhus, och ytterligare ett rum förberett för att bo i. Stor gräsmatta med plats för mycket lek eller möjlighet till plantering. En platsbyggd dubbelgrill och stenbelagd yta för bord och stolar. Pris diskuteras. Ring gärna vid intresse så ordnar vi med visning!