Till salu inom

"koloni stuga klondyke säljes"

Fagersta
Idag

Fin kanin söker hem hos vuxen

100 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Wellcraft Nova 23XL

99 900 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
Idag

Askeladden 4.30 med 9.8 4-t...

24 000 kr
Blocket.se
Tranås
Igår

Panasonic Luftvärmepump

3 000 kr
Blocket.se
Orust
Igår

Siemens spishäll 2 plattor

1 500 kr
Blocket.se
Boden
Igår

Vadare strl M

800 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Bänkskiva med ho

Blocket.se
Svalöv
Igår

Stor röd skinnsoffa till salu

990 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

Camping/bord/stol/Spis

900 kr
Blocket.se
Butik Borgholm
Igår

Hornsjöns Pensionat en oas...

7 500 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Ystad

Koloni stuga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kolonistuga i djurkolonin Klondyke i Ystad säljes Ena delen är nybyggd Stugan består av - kök med liten matplats - sovrums del - vardagsrum med dörrar ut till trädgården - toalett med dusch (indraget avlopp med fungerande dusch och toalett. Med sluten brunn/tank) - litet uterum med ingång - stor trädgård - förråd Man måste vara skriven i Ystad Om ni vill se fler bilder finns det, skicka ett mejl så skickas fler bilder Ring om du har några frågor eller vill ha mer information billigare vid snabb affär
130 000 kr
Blocket.se

Koloni på Kopparhögarna

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
KOLONI TILL SALU Gång U nr:8 kolonistugan säljes för 45 000 eller högstbjudande. Det finnes el och dusch kolonin säljes med alla inventarier och verktyg. Stugan säljes p.g.a. åldersskäl. Köparen måste vara bosatt i Landskrona stad. Stugan visas den 4/5-5/5 mellan kl. 09:00-15:00 Vid annan önskad visningstid ring Bengt Helgesson på Tele:0739-99 05 90 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
45 000 kr
Blocket.se

Mysig koloni

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Underbar koloni till salu på centrala Sommarfrid! Dubbel lott på ca 400m2 med två stugor, en som används som förråd och den andra som en vanlig stuga. Härlig trädgård med mycket blommor, även tre fruktträd och olika bärbuskar som hallon och björnbär mm. Har bytt tak på båda stugorna 2012 samt målat stugan invändigt 2012. Årsarrendet är betalt för 2013! Säljes med tillhörande utrustning, så som gräsklippare, handverktyg, primuskök, campingtoa mm. En underbar liten oas mitt i stan, med härlig miljö samt sol till sent på kvällen! Gång nr 6 nr 52 & 53! Måste ses! M.v.h Linda
40 000 kr
Blocket.se

Koloni med fantastiskt läge på Citadellet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Vi säljer nu vår koloni, en oas mitt i centrum. Kolonin är belägen vid vallgraven med slottet som närmsta granne. Stor tomt på ca 1000 m². Här finns gott om fruktträd, ett växthus och många odlingsmöjligheter. I stugan finns både el och vatten indraget. Detta är möjligheternas trädgård! Visning söndag 12 maj kl 15:00, annars vid överenskommelse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 000 kr
Blocket.se

Fin koloni med stuga i Klodyke

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nu säljs en fin koloni i Klondyke. Den har två rum och kök med ett stort fint uterum till. Det finns också en stor verkstad med många möjligheter. Utedass inomhus, och ytterligare ett rum förberett för att bo i. Stor gräsmatta med plats för mycket lek eller möjlighet till plantering. En platsbyggd dubbelgrill och stenbelagd yta för bord och stolar. Pris diskuteras. Ring gärna vid intresse så ordnar vi med visning!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj