Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga ärtholmen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arvsynd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Charmig kolonistuga på Moltkegången 8 är till salu. Stugan, som är byggd på torpargrund, är på 40 kvm och har 2 rum och kök. Taket lades om 2006 med ny papp och nya vindskivor av plåt. Spis och kyl/frys är från 2011 och då installerades även ett nytt elskåp. Kommunalt avlopp och vatten är indraget och det finns en spoltoalett och ett litet handfat. Tomten, som har sol hela dagen, är på 350 kvm med spaljerade äppelträd och flera sorters rosbuskar. Trädgården är uppdelad i olika rum med stora gräsytor och en odlingsdel med ett stort jordgubbsland och krusbär- och vinbärsbuskar. En friggebod på 9,5 kvm uppfördes 2007 som idag används som redskapsbod men kan inredas som en gäststuga. Stugan säljs helt möblerad med alla inventarier och trädgårdsmöbler, inkl en vit hammock, samt alla redskap, såsom en elgräsklippare. För visning, kontakta Helene 0704-882111 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Min fina kolonistugaÄrtholmens sommarstad är till salu! Stugan ligger på ett rofyllt och trevligt koloniområde utan störande ljud från trafiken. I stugan, ca 35 kvm, finns ett kök, ett sovrum, ett vardagsrum och ett matrum med utsikt över trädgården. I anslutning till sovrummet finns ett utrymme med plats för att bygga badrum. Det är tillåtet att bygga badrum med anslutning till det kommunala avloppet. I dagsläget är vattnet framdraget till husväggen. Porta potti (slags utetoalett) finns i separat bod på tomten. I trädgården, ca 330 kvm, finns fruktträd, bärbuskar, mycket blommor och grönsaksland samt en stor gräsmatta. Finns även ett par uteplatser. Pris 400 000 kr el högstbjudande. För info angående Ärtholmens sommarstad se http://www.artholmen.com/index.php Kontakta mig gärna för visning i påsk! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
VÄLKOMNA PÅ ÖPPEN VISNING ONS 22/6 KL. 17 - 20. Holmastigen 483. Renoverings/rivningsobjekt. Perfekt tomt för nybygge. Trädgård med många fruktträd och bärbuskar. Kommunalt vatten och avlopp draget till tomtgränsen, avgiften på 45.000:- är betald. Ingen el. 200.000:- eller högstbjudande däröver. Tillträde efter önskemål.
kolonistuga på pomonagången 185 med förådsbyggnad. Rymligt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp genom blyinfattade glas. Enkelt fräscht arbetskök med bänkspis och ugn. Från utsidan når man toaletten som är kaklad. Lummig trädgård på 380 kvm. Kommunalt avlopp framdraget till tomtgräns. Köparen måste vara folkbokförd i Malmö Kommun, enligt föreningens stadgar. Tillträde: Omgående Pris: 350 000 kr eller högstbjudande
Vi säljer nu vår guldklimp på Ärtholmens koloniområde. Helt nyrenoverad invändigt med nya innerväggar. Ny fasad utom baksida utvändigt 2012/2013. Nytt tak 2012. Nytt uterum 2012. Nytt trädäck 2012. Invändigt: I hallen finns en garderob med skjutdörrar samt utgång till uterummet. Även en liten städskrubb. Vidare in i vardagsrummet som har nylagt laminatgolv med levande mönster finns en vägghängd TV som ingår och plats för både en soffa och fåtölj. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket med vitvaror från 2012 (kyl/frys/ugn/diskmaskin/spisfläkt) och har köksbänk som är satt så man kan sitta 2/3 med barstolar. Finns även en luftvärmepump (2012) som förlänger årstiderna och kan användas som AC på sommaren och med underhållsvärme på vintern. Väldigt billig i drift. Badrummet är satt 2012 har helt ny inredning. Svartgrått klinker, vitt kakel på 3 väggar samt en mosaikvägg i svart/grått/vitt som ger en lyxig känsla. En tvättmaskin kombinerad med torktumlare från 2012 finns installerad. Duschkabin samt varmvattensberedare på 120L ger hela familjen en dusch. Extra förvaring i högskåp bakom dörren. Sovrummet har 3 öppningsbara fönster, ett till baksidan, ett till uterummet och ett till trädgården. Har en fototapet som ger en spakänsla. Här får plats två singelsängar eller en dubbelsäng. På bilden finns en 120 säng ställd åt ena sidan. Utvändigt: 300kvm tomt med stor gräsyta. Flera pallkragar för enkel odling. Miniväxthus och litet skjul på tomten. Stort trädäck (2012) som flyter från uterummet till ett trädäck med paviljong. Detta ligger i söderläge, så många sommarkvällar kan spenderas här, för att sen flytta in i uterummet. Föreningen: www.artholmen.com Då vi har svårigheter att ta samtal under dagen bedes första kontakt vara via email eller sms. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.