Allt till salu inom "kolonistuga jägershill"

Sortering:
Kolonilott med stuga
Borås
3 dagar

Kolonilott med stuga Visa liknande

75 000 kr
Blocket.se
Litet kylskåp
Hallstahammar
6 dagar

Litet kylskåp Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Luftvärmepump
17 dagar

Luftvärmepump Visa liknande

3 950 kr
Blocket.se
skinnfåtöljer
Gävle
2 månader

skinnfåtöljer Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Kolonistuga Jägershill sommarstad

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En trevlig kolonistuga på ca: 40 kvm med sovrum, vardagsrum, kök och nytt fräscht badrum med helkaklad dusch. Nya golv överalt. Det finns även en inglasad veranda och en friggebod på tomten. Friggeboden används som förråd, men kan lätt omvandlas och användas som gäststuga. Tomten är på 413 kvm, med äppel- och plommonträ, Köksträdgård med mycket hallon. Stor, solig, insynskyddad sol/grillplats. El och vatten finns. Adress: Jägershill 1, Almgången 43. Pris: 290 000 kr. Är ni intresserad så hör gärna av er till mig genom mail eller ring mig på 040-534036.
290 000 kr
Blocket.se

Välisolerad kolonistuga i Jägershill 2, Malmö

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jägershill2 Freesiagången94 Tomt 400kvm Boyta 40kvm Nykaklad vattentoalett med dusch. Uppvuxen och lummig tomt med mycket blommor, bärbuskar och fruktträd Välisolerat hus som även lämpar sig för höst- och vårboende. Inglasad farstu för trevliga middagar. Förrådsbyggnad på tomten. Pris 280000kr eller högst bjudande. Tel. vardag kväll 0736637494 eller 073-9645953 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
280 000 kr
Blocket.se

Stor kolonistuga 4 rum jägershill 4

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu med sorg i hjärtat vår fina stuga pga ändrade familjeförhållande. Super fin! Altan i sydvästligt läge stenlagd uteplats på entresidan, Friggebod+lekstuga 50 m2 +biarea 6 m2 Spoltoa Duschkabin varmvatten beredare är ny, ny spis, ny kyl och frys Spoltoa 529 m2 trädgård med sandlåda gungor studsmatta. mm. Obs byggt ett tak på varandan efter bilden togs och tagit bort alla buskar bakom lekstugan. Och satt plank. Ligger perfekt! Går till jägersro centrum på fem min, super trevliga grannar. Nära till bussar allt, det är som att leva på landet mitt i stan. Den är super fin modern och fräsch stort kök och vardagsrum 2 mindre sovrum stort badrum med uttag och plats för tvättmaskin. Möblerna ingår. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Ring gärna vid intresse men endast seriösa köpare. Gick bara att lägga in 6 bilder så vid intresse kan jag skicka av sovrummen badrum mm.
395 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

TILLFÄLLE kolonistuga *En oas mitt i staden

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
***Snabb affär önskas, priset är prutat och klart!! Tillfälle att förvärva en riktigt fin stuga och tomt till ett lågt pris!*** Då vi ska flytta till hus måste vi med sorg i hjärtat sälja vår pärla till kolonistuga på jägershill 4. En oas mitt i staden!! Perfekt med närhet till jägersro, dit går man på ett par minuter och där finns allt man kan behöva och bussförbindelser i nära anslutning. Stugan är på 35 kvm med riktigt kök dvs vanlig spis och ugn, kyl och frys osv. Stor toalett med riktig dusch och mulltoalett. Lekstuga, och gungor på tomten. Förråd ihop med huset ca ca 8-10 kvm, möjligheter att bygga ihop detta utrymme med huset. Alla inventarier medföljer. Huset är stilrent inrett i ljusa färger. Nymålat och nya golv. Hörntomten är på ca 650 kvm med bla äpple och päronträd, smultronbuskar, rabarber ett stort växthus med gröna och blå vindruvor. Mycket trevliga grannar! Måste ses, svårt att ge en rättvis beskrivning! Ring eller maila oss vid intresse och frågor!
190 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Kolonistuga på Jägershill 4

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin stuga på stor insynsskyddad tomt. Stort trädäck. Dusch och spoltoalett. Endast telefonkontakt.
395 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj