Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga jägershill säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arvsynd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En trevlig kolonistuga på ca: 40 kvm med sovrum, vardagsrum, kök och nytt fräscht badrum med helkaklad dusch. Nya golv överalt. Det finns även en inglasad veranda och en friggebod på tomten. Friggeboden används som förråd, men kan lätt omvandlas och användas som gäststuga. Tomten är på 413 kvm, med äppel- och plommonträ, Köksträdgård med mycket hallon. Stor, solig, insynskyddad sol/grillplats. El och vatten finns. Adress: Jägershill 1, Almgången 43. Pris: 290 000 kr. Är ni intresserad så hör gärna av er till mig genom mail eller ring mig på 040-534036.
Jägershill2 Freesiagången94 Tomt 400kvm Boyta 40kvm Nykaklad vattentoalett med dusch. Uppvuxen och lummig tomt med mycket blommor, bärbuskar och fruktträd Välisolerat hus som även lämpar sig för höst- och vårboende. Inglasad farstu för trevliga middagar. Förrådsbyggnad på tomten. Pris 280000kr eller högst bjudande. Tel. vardag kväll 0736637494 eller 073-9645953 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu med sorg i hjärtat vår fina stuga pga ändrade familjeförhållande. Super fin! Altan i sydvästligt läge stenlagd uteplats på entresidan, Friggebod+lekstuga 50 m2 +biarea 6 m2 Spoltoa Duschkabin varmvatten beredare är ny, ny spis, ny kyl och frys Spoltoa 529 m2 trädgård med sandlåda gungor studsmatta. mm. Obs byggt ett tak på varandan efter bilden togs och tagit bort alla buskar bakom lekstugan. Och satt plank. Ligger perfekt! Går till jägersro centrum på fem min, super trevliga grannar. Nära till bussar allt, det är som att leva på landet mitt i stan. Den är super fin modern och fräsch stort kök och vardagsrum 2 mindre sovrum stort badrum med uttag och plats för tvättmaskin. Möblerna ingår. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Ring gärna vid intresse men endast seriösa köpare. Gick bara att lägga in 6 bilder så vid intresse kan jag skicka av sovrummen badrum mm.
***Snabb affär önskas, priset är prutat och klart!! Tillfälle att förvärva en riktigt fin stuga och tomt till ett lågt pris!*** Då vi ska flytta till hus måste vi med sorg i hjärtat sälja vår pärla till kolonistugajägershill 4. En oas mitt i staden!! Perfekt med närhet till jägersro, dit går man på ett par minuter och där finns allt man kan behöva och bussförbindelser i nära anslutning. Stugan är på 35 kvm med riktigt kök dvs vanlig spis och ugn, kyl och frys osv. Stor toalett med riktig dusch och mulltoalett. Lekstuga, och gungor på tomten. Förråd ihop med huset ca ca 8-10 kvm, möjligheter att bygga ihop detta utrymme med huset. Alla inventarier medföljer. Huset är stilrent inrett i ljusa färger. Nymålat och nya golv. Hörntomten är på ca 650 kvm med bla äpple och päronträd, smultronbuskar, rabarber ett stort växthus med gröna och blå vindruvor. Mycket trevliga grannar! Måste ses, svårt att ge en rättvis beskrivning! Ring eller maila oss vid intresse och frågor!
Fin stuga på stor insynsskyddad tomt. Stort trädäck. Dusch och spoltoalett. Endast telefonkontakt.