Quantcast
Till salu inom

"kolonistuga klaremosse hisingsparken säljes"

Butik Perstorp
Idag

Fin Kolonistuga

65 000 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Hisingen

KOLONISTUGA Klaremosse Hisingsparken

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jätte charmig stuga mycket vackert belägen på en underbar solig tomt ca 200 kvm i lugna o sköna omgivningar. Parken är skyddad och området ligger mitt i. Förutom vindens sus och fågelsång är det helt tyst. ingen störande trafik, men ändå centralt. Läget är fantastiskt. Huset är i nyskick och rött med vita knutar, välbyggt och välisolerat El är indraget och det finns spis, mikro, tv diskbänk, värme mm incl bensindriven gräsklippare och allt som du behöver för skötsel av tomt mm. Arrendet är lågt och föreningen välskött. Pumphus för vatten och avlopp byggs så att man inom kort tid ska kunna dra in vatten och avlopp samt ev bygga till. E-posta mig så får du gärna fler bilder.
224 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Kolonistuga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Kolonistuga nr16, 2 rum plus kök, i nyskick. Tillbyggd och renoverad 2009. Tomt 295 kvm. Nytt exclusivt kök med induktionshäll, rostfri varmlufts ugn och fläkt. 30 liter varmvattenberedare. Sovrum, 8 kvm, med skjutdörrsgarderob. Vardagsrum c:a 20 kvm. Alla golv laminat. Uppvärmning luftvärmepump/ac plus oljeburna elelement. Uppvuxen trädgård med växthus, damm med guldfiskar och utedäck plus utekök. Separat mulltoa 1,5 kvm. Förråd 3.5 kvm. Nås efter 1 oktober per telefon. Visning av kolonin tidigast 6.e oktober.
295 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Kolonistuga Södertälje 3o kvm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Passa på att förvärva denna fantastiska och välskötta kolonistuga bara 5 km från Södertälje C.Stugan har utan tvekan ett av de bästa lägen i föreningen med utsikt över en stor allmänning och skog och ängar Möt våren med en trädgård som fylls av bärbuskar,perenner samt nyanlagda odlingsfållor. Stugan har en fin värmekälla i form av en vedspis(givetvis finns även elelement) och i köket hittar du alla nödvändiga inventarier som i år fått nya köksskåp samt vattenblandare.(indraget vatten).Med en mycket kort promenad så är du vid sjön Måsnaren där det finns badplatser med både klippor och sandstrand.Restaurang,minigolf båtuthyrning och mycket fisk som du kan grilla på den takbelagda utealtanen. I priset ingår i stort sätt samtliga inventarier och redskap för trädgården.. Arrendet till föreningen är bara 3.00/år och i det fina föreningshuset finns dusch tvättmaskin samt WC
350 000 kr
Blocket.se

Kolonistuga

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Klaremosse 1. Nästan ny kolonistuga (2010) på 15 kvm med stor altan som sträcker sig på både lång och kortsida av stugan. Sovloft och stort förråd som nås in o utifrån stugan. Vinterbonad med el indragen samt sommarvatten. Ny köksdel inredd inkl. kyl/frys. Lagom stor förening med en gemytlig och varm stämning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
225 000 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Göteborg

Kolonoistuga med lott

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer mitt fantastiska smultronställe till kolonistuga med tillhörande lott. Sol hela dagen samt långt från trafik. I närheten finns även motionscentral samt 4H gård. Föreningen heter Anemonen, Klaremosse 1 och är belägen i Hisingsparken. Ring för visning: 031-550954 / 070-7185116
150 000 kr
Blocket.se