Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga legenäs ekoby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arvsynd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga säljes i befintligt skick och är i renoveringsbehov. Tomten är 450 kvm och har en odlingsdel samt en insynskyddad del. Stugan står i den insynsskydade delen samt ett förråd och en bra uteplats. Här finns även egen brunn men pumpen behöver renoveras eller bytas. Dricksvatten och toalett finns i området. Trädgården har en del fruktträd såsom päron och olika äpplesorter. Hösthallon, svarta vinbär finnes och en upphöjd olingsbädd. En del inventarier och redskap medföljer. Arrendet är betalt tom mars 2012.
Stuga med centralt läge, Ligger på Brevduveföreningen spurts djurkoloni. Dessa har mycket fördelaktiga byggregler m,m: http://www.malmo.se/Medborgare/Idrott--fritid/Natur--friluftsliv/Kolonier/Djurkolonier.html 300kvm Tomt Indragen El och vatten Eget avlopp för köks/gråvatten. Äppelträd, Rabarber ,Jordgubbar Jordärtskockor och Vackra Stockrosor. På tomten finns 2 Stugor ett duvhus på 19 kvm och en kolonistuga på 27kvm. Finns även ett litet förråd på ca 6kvm med ett litet dass. Passa på innan Vi ångrar oss! Finns även en hel del byggmaterial som kan säljas. Känns det som något för dej/er maila frågor mm!!
En mysig kolonistuga i Södertäljes absolut bästa koloniområde säljes. Fin trädgård, öppen stuga med ett litet sovrum och hall. El, sommarvatten, drickvatten finns alldeles i närheten. Nära till vattnet, strandbastu vid Mälaren. Lungt och fridfullt område, tomten har ett fint läge. Resa från stugans parkering tar endast 30 min till Stockholm, nära och bra avstånd även från city. I priset ingår det mesta- gräsklippare, spis, kylskåp, några möbler och mycket verktyg samt trädgårsprylar. Lekstuga finns! Kom gärna och ta en titt!
Mycket trevlig kolonistuga på 10 kvm samt en redskapsbod i anslutning med härlig trädgård tillhörande Mejeriets odlingslottsförening säljes på grund av flytt. Trädgården på 400 kvm är en oas med diverse fruktträd, ett unikt äppelträd med en klätterväxt av rosor samt ett valnötsträd. Stugan är totalrenoverad 2009 med nytt tak, golv, isolering samt innerväggar. 2011 installerades gasol till en gasolspis. Nytt altanräcke samt sandlåda byggdes också under 2011. Ny gräsklippare inköptes detta år och har garanti kvar. Alla inventarier som inredning och diverse trädgårdsverktyg ingår utom en hammock som syns på bilden . Kommunalt vatten finns samt gemensam toalett. Arrendeavgift samt medlemskap till Mejeriets odligslottsförening var under 2011 2100kr/år. Avgiften är betalt t.o.m. mars 2012. Köparen måste bo i Helsingborgs kommun. Ring för mer information! Pris 43000kr
Hej mycket trevlig kolonistuga på Mejeries odlingslott stuga ligger på 400kvm stor tomt på bästa läge i området den är 10kvm. diverse fruktträd finns Stuga är totalrenoverad 2009 isolerad tak isolerad golv isolerad inneväggar Ny gräsklippare inköptes år 2010 kommunalt vaten finns samt gemensam toalett Årsagiften till föreningen 1800kr är betalt fram till Mars 2012 Säljes på grund av flytt Höst pris 35000kr ring till mej på tel 0763938335