Allt till salu inom "kolonistuga till salu alnängarna"

Sortering:
Kolonilott med stuga
Borås
Igår

Kolonilott med stuga Visa liknande

75 000 kr
Blocket.se
Litet kylskåp
Hallstahammar
4 dagar

Litet kylskåp Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Luftvärmepump
15 dagar

Luftvärmepump Visa liknande

3 950 kr
Blocket.se
skinnfåtöljer
Gävle
2 månader

skinnfåtöljer Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Alnängarnas koloniområde

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Nu säljer jag min fina ljusa kolonistuga som ligger på en stor hörntomt, 350 kvadrat. Stugan har en härlig inglasad veranda i västerläge och är ljust inredd, se bilder. Det finns även ett mindre redskapsförråd i anslutning till huset. Ni får en fin trädgård med stora ytor som ger stora möjlighet till odlingar om man så önskar. Tomten är dränerad och därför slipper ni vårens vattensamlingar. Perenna rabatter, äppelträd, plommonträd, vinbärsbuskar och en liten hallonhäck finns på tomten. Här kan ni njuta av härliga dagar, sol hela dagen och kvällen. Inventarier, möbler, trädgårdsmöbler och trädgårdsredskap ingår i köpet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Kolonistuga Alnängarna

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nybyggd kolonistuga som enbart behöver några sista åtgärder för att få allt färdigställt. Kolonin är en dubbellott på 300 kvm. Trädgård med tre äppelträd, ett körsbärsträd, vinbärs- och hallonbuskar. Stora ytor där man har möjlighet att planera och plantera efter eget önskemål. Stugan är på ca 28 kvm varav ca 6 kvm är förråd. Sovloft. Kolonilotten är belägen nära dansbanan och de gemensamma utrymmena (toaletter, dusch mm) Nära till Alnängsbaden och områdena kring småbåthamnen, Oset och Naturens hus. Är som att ha sommarstuga med närhet till naturområden och stad på samma gång. Prisförslag 130.000:-. Om allt känns rätt kan det ev vara aktuellt att hyra ut kolonin. Kontaktas först via mail.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Kolonistuga i Alnängarna

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin kolonistuga med två tomter säljes i det så populära Alnängarna. Stora ytor med äppelträd, hallonbuskar och rabarber. Litet förråd på tomten. Bra läge.
90 000 kr
Blocket.se

Kolonilott m stuga, Alnängarna

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Välvårdad kolonistuga på enkellott (150 m2), frukträd och möjlighet att odla grönsaker. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
75 000 kr
Blocket.se

Kolonistuga Örebro

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi säljer Kolonistuga på dubbeltomt med nr 299 på Alnängarnas koloniområde i Örebro. Huset med tillbyggd redskapsbod är i mycket fint skick och säljes inkl. vissa inventarier och redskap. Prisidé 125 000 kr el. högstbjudande. Ring för visning och info.
125 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj