Quantcast
Till salu inom

"kolonistuga torsjödal säljes"

Linköping
2 dagar

Mysig kolonistuga i Ådala

80 000 kr
ABC-Annons.se
Helsingborg
2 dagar

Kolonistuga säljes

290 000 kr
ABC-Annons.se
Landskrona
2 dagar

Kolonistuga i Landskrona

ABC-Annons.se
Butik Perstorp
4 dagar

Fin Kolonistuga

65 000 kr
Fyndtorget.se
Varberg
4 dagar

Kolonistuga åttabro

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stugstyling

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Gillar du att småpyssla? Kanske du har sinne för vad som är hemtrevligt till en låg kostnad? Helst med secondhand-prylar. Vi har en liten kolonistuga som är renoverad men mysfaktorn = 0 inomhus. Känns bara kallt och opersonligt. Kanske du är rätt person för att göra den ombonad? Vi har haft den i 3 år men jag har inte "fått till det". Tomten är fin. Den ligger i Torsjödals koloniområde strax utanför Södertälje. Maila och berätta vad du tror! Vi är inte alls hantverkskunniga själva.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södertälje

Charmig och luftig kolonistuga Torsjödal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket charmig och luftig stuga med stor tillhörande lott i samma område. Stugan är på 30 m2 med öppen planlösning och 8 m2 sovloft, vinterisolerad. Kyl, frys, spis och kamin finns. Tomten på 100 m2 har redskapsbod, gillestuga och duschrum. Kommunalt sommarvatten, WC precis vid tomtkanten samt tillgång till föreningslokal. Lågt arrende! En seriös förening med många trevliga grannar. Strax utanför åker buss 780 in till Södertälje centrum som tar ca 10 min. Viss möblemang och redskap medföljer vid intresse. Vi har tänkt oss 279 000 men priset kan diskuteras. Kontaktas via telefon eller mail.
279 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Södertälje

Kolonistuga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kolonistuga med sovloft och matkällare på Torsjödals Koloniområde. Mer info. om Torsjödal finns på hemsidan. www.torsjodal.se
250 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Södertälje

Kolonistuga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vi tänker sälja vår underbara kolonistuga med sovloft och matkällare pga. vår ålder och hälsa. Stugan är på Torsjödals koloniområde vid Djupdals vattenverk och mittemot golfbanan. Mer info. om området finns på www.torsjodal.se
175 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Södertälje

Fin kolonistuga på Torsjödal

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stugan är i mycket bra skick. 2 förråd + inglasat uterum ingår. Förmedlas via föreningens styrelse. För visning, ring 072-7267580.
0 kr
Blocket.se