Quantcast
Till salu inom: ”

konstnär harald walter värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ring

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag upphovsrätten till boken "Svenska Konstnärer: Biografisk uppslagsbok" som funnits i ca 60 år. Jag har ägt förlaget sedan 2008, men har tyvärr ingen entreprenörsanda i mig. Jag brinner för textredigering o lay-out, men kan inte marknadsföring och försäljning. Därför söker jag nu någon som är en driven entreprenör, som gillar att ha kontakt med konstnärer och andra tänkbara intressenter. Som är duktig på försäljning och har ett stort intresse för konst och konstnärer o som kan tänka vidare in i framtiden så att boken får fortsätta leva vidare. Boken gavs ut i juni 2011 och har tidigare givits ut vart tredje år. Men det där bestämmer man själv hur man vill göra. Se min hemsida: www.bokfsvkonst.se för mer info. Pris är för upphovsrätten. Lager finns på utgåva 2011 till ett ca värde av: 57000 kr som går att köpa helt eller delvis.
Säljer denna unika och enda exemplaret i världen gjord av konstnären Barry Fisher. Denna stora tavla köpte jag på en aktion och fick betala ett mycket bra pris för 13.000:-. Ni ska jag flytta omgående och kan ej ta med den därför säljer jag den för ett fynd pris. Tavlans värde ligger på ca 20.000:- Först till kvarn gäller! Mitt pris 7000:- Alltså halva priset!
Klicka på bokens titel för att se flera bilder! Settern. 1 uppl. 1982. 156 s. Inbunden. Förlagets gulddekorerade röda kartonnage. 31x21,5cm. 890 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslaget nött. Ur omslagstexten: DEN ENDE INTERNATIONELLE SVENSKEN kallades Max Walter Swanberg redan 1945 av Otto G Carlsund, men det skulle dröja decennier innan den skånske konstnären mera allmänt tillerkändes denna position. Erkännandet kom först i Paris, bland franska surrealister med André Breton i spetsen, efter den första separatutställningen där 1945. Sedan dess har Swanbergs internationella berömmelse vuxit. "Swanberg representerar surrealismens utvecklingsfas" - så framhäver en fransk konstkritiker hans förgrundsposition. Swanberg skapade en egen -ism, IMAGINISMEN.
Bild 1 Oljemålning av Walter du Halde "Flicka med blommor" . Känd konstnär vars objekt finns bland Konsten i FN husets konstsamling, se nedan. Pris 1500 kr WALTER E DU HALDE Bildkonstnär, född 1919 i Santiago de Chile. Studerade först journalistik, efter akademisk examen måleri och skulpturstudier. vid "Bella Artes" Konstakademien i Santiago. Målade i olja. Konstkritiker i Aurora, Entretelones Vistazo, samt program för radio, TV, och film. Offentlig utsmyckning: Porträtt av U.Thant i FN.-huset i N.Y.
Kronobergs läns musei- och hembygdsförbund, [1968]. 156s. ill. Inbunden i snyggt, ljust "marmor" band. Mycket fint skick, närapå nästan nyskick. Måste ha lästs väldigt varsamt. Ett par små blyertsanteckningar på insidorna bara. Fungerar utmärkt som gåva. Elisabeth Bergstrand-Poulsen var mycket produktiv, både som författare och som konstnär. Axel B skriver i förordet: "Genom hennes gärning går en etisk, religiös ström, som gör henne till förkunnare av andliga värden". Författaren är gissningsvis nära släkt med konstnärinnan - och därmed har både tillgång till en del bakgrundsinfo, och är extra motiverad att skriva en bra biografi. Författare. Konstnär. Boken kostar 49kr i frakt. Säljs av Agape-Lidköp.