Quantcast
Till salu inom: ”

konstnären laroy säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Konst

Stockholm
Säljes

Stockholm
Målad tavla

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

ALFABETA FÖRLAG 1991. LAMINERAT PAPPBAND. 79 SIDOR. RIKT ILL. NYSKICK. Konstnären med egna ord Sammanställd av Rachel Barnes Konstnären med egna ord är en ny och spännande serie vackra böcker som presenterar populära konstnärers målningar med deras egna ord. Konstnärerna får själva tala om sitt arbete, sina metoder, sin inspiration och sina mål. Skisser, teckningar, och framför allt, ett överflöd av ypperliga färgreproduktioner av konstnärens målningar presenteras sida vid sida med utdrag ur konstnärens brev. Det ger läsaren en möjlighet att lära känna konstnärens egna tankar och känslor kring sitt arbete, oberoende av andras kritiska omdömen.
FORUM 1988. Förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 412 sidor. illustrerad s/v. Bra skick. Georgia O'Keeffe räknas till USA:s mest betydande konstnärer och är en av de internationellt mest kända. Hennes produltion spänner över praktiskt taget hela den moderna konstens historia. Hon har ett unikt konstnärligt språk och betraktas bland annat som en av pionjärerna inom den abstrakta konsten. Porträtt av en konstnär är den första biografin på svenska över denna säregna och framgångsrika kvinna. Den behandlar hennes liv från barndomen i mellanvästern, tiden som teckningslärare i Texas, det inspirerande men konfliktfyllda äktenskapet med den berömde fotografen och galleriägaren Alfred Stieglitz och slutligen de produktiva åren i New Mexico där hon bodde till sin död vid 98 års ålder.
Litografier av akademiutbildade konstnären Tony Laroy. Storlek ca 21x30 cm, vilket gör att de passar i prisvänliga standardramar som finns på varuhus och IKEA. Motiv som passar både ungdomar och vuxna med pop/rockintresse! Årets julklappstips! Tony Laroy är känd bl a för att ha målat bilar live på scenen med popgruppen U2. Har sammanlagt åtta motiv att välja på. Säljes styckvis eller som triptyk (tre stycken), galleripris 1800 kr/st. Du betalar endast 700 kr/st eller 1500 kr för tre.
Skulptur/staty av Konstnären Laroy säljes till högstbjudande.