Quantcast
Till salu inom: ”

stokke balansstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stokke

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den klassiska balansstolen som åstadkom en sitt-revolution redan 1979 är fortfarande populär. Det unika balanssittandet skapar en öppen vinkel mellan lår och överkropp som underlättar att bibehålla den naturliga ryggkurvaturen. En Variable Balans kan kompletteras med ett enkelt ryggstöd. På grund av knäoperation blev jag tvungen att byta stol. Denna är i toppskick! Nypris ca 3500 kronor Finns i Skärplinge men kanske kan jag hjälpa med frakten.
Säljer en balansstol enl bild-dock ej turkost tyg utan grönt. Originalet sedan 1973. Stol som är utmärkt för de som har problem med ryggen. Aktiv sittställning tränar muskler. Stress i axlarna och rygg minskar. Från hemsidan:"Thatsit Balans som designats av Peter Opsvik är den mest exklusiva knästödstolen från Variér som kan utrustas med ett höjdjusterbart ryggstöd med armstöd som inbjuder till stretchning av skulderbladen och ryggen". För mer info se http://www.ergoff.se Nypris ca 10 000:- Säljes för endast 1900:- Priset kan givetvis diskuteras vid snabb affär!
Litet elektriskt höj och sänkbart skrivbord, skiva 80x60 cm Pris för skrivbordet: 700:- Stokke Variabel Balans stol, ergonomisk stol. Den klassiska balansstolen som åstadkom en sitt-revolution redan 1979 är fortfarande populär. Det unika balanssittandet skapar en öppen vinkel mellan lår och överkropp som underlättar att bibehålla den naturliga ryggkurvaturen. Stol som är utmärkt för de som har problem med ryggen. Aktiv sittställning tränar muskler. Stress i axlarna och rygg minskar. Design: Peter Opsvik. Perfekt skick. Pris för stolen: 1000:- Loftsäng i furu, 90x200 cm. Utan madrass. Pris för sängen 500:-
Stokke balansstol i nyskick med bästa ergonomi och sittkomfort. Fast läge eller gungfunktion. Högsta kvalité. Perfekt för dig som vill slippa få ont i ryggen. Passar även som kontors- och arbetsstol. Nypriset var 2700:- + moms. Pris: 500:- Säljes p.g.a. flytt denna vecka.
Stokke balansfotölj/balansstol säljes. Fint skick. Hämtas enligt överenskommelse. Vid intresse kontakta Lennart via mail eller telefon.