Quantcast
Till salu inom: ”

kräftburar nät billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hopfällbar mjärde med dragspelkonstruktion, Det här är en ny och föbättrad version av förra årets succe! Specialkonstruerad ingång, som inte släpper ut fångsten. Mjärden öppnas med ett enkelt handgrepp vid tömmning. Betespåsen levereras lös och laddas enkelt hemma innan fisket. 2 st rymmningshål på 25 mm är också monterade Mkt fin kvalitet på burarna, går ej jämföra med dom billigare alt som finns hos andra leverantörer. Jag fiskar själv mycket kräftor och den här buren är bland dom bästa som finns. Dom stora ingångarna i kombination med ett bra nät att klättra i gör att burarna fiskar otroligt bra. Dom här burarna är också större än förra årets modell! Längd 600 mm och en diameter på hela 330 mm!
Kräftbur med "lyxlindning" tillverkad i 7mm galvat och plastbehandlat stål, dessutom hellindad och extra lindad. Buren är klädd med ett nät som har en maskstorlek på 22mm. I övrigt utrustad med 2st 70mm ingångar, svältkammare och agngsnöre. Mått: L: 720mm B: 400mm H: 270mm Denna bur tål lite tuffare tag och passar därför utmärkt till dig som vill ha ha en robustare bur än den traditionella kräftburen. OBS! Vid köp av minst 100 burar erbjuder vi fri leverans* (Gäller sträckan Varberg - Strömstad)
Kräftmjärde röd Traditionell kräftmjärde med nät av nylon. Mjärden har en smidig dragkedja för tömning och en betespåse med dragkedja. Storlek 25x25x45 cm. 50 stycken 750 kr 1 styck 35 kr Tack vare direktimport från kinesiska fabriker kan vi hålla det låga priset. Välkommen in till www.Danielsskaldjursgrossist.se Vi lagerhåller de flesta varianter av burar och tillbehör, riktigt bra priser erbjuds vid större beställningar. Vi utgår från Jönköping men skickar burar till hela landet.
34st Kräftburar mod enl bild, de flesta med betesbox. Några trasiga i näten men det tråcklar man snart ihop. Ca 20kr/st... Endast telefon.